«Χείμαρρος» ο Σωτήρης Χατζάκης για το MeToo: «Δεν αρκεί να το λέει μία ηθοποιός μετά από 20 χρόνια»

Η τοποθέτηση του Σωτήρη Χατζάκη για τον διαχωρισμό των καταγγελιών του MeToo

«Χείμαρρος» ο Σωτήρης Χατζάκης για το MeToo: «Δεν αρκεί να το λέει μία ηθοποιός μετά από 20 χρόνια»
1'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης, μιλώντας μεταξύ άλλων για το MeToo και τα λάθη που έχουν γίνει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε ότι η κακοποίηση και η υποστήριξη της γυναίκας πρέπει να θεσμοθετηθεί, ενώ επεσήμανε ότι δεν αρκεί να βγαίνουν γυναίκες και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με καθυστέρηση χρόνων.

«Ένα που με στενοχωρεί είναι με το ΜeΤoo. Όταν έγινε το ΜeΤoo είχα πει να θεσμοθετηθεί και να μην γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός, όπου ο καθένας μπορεί να καταστρέψει έναν άνθρωπο γιατί ξαφνικά θέλει να τον εκδικηθεί και να συγχρωτίζονται τα πραγματικά επεισόδια βίας και κακοποίησης με τα πλαστά. Για αυτό μίλησα εγώ για θεσμούς. Η γυναίκα πρέπει να μπει στους θεσμούς. Δεν αρκεί να βγαίνει μια ηθοποιός και να λέει ότι το θυμήθηκα μετά από 20 χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Πρόσφατα αθωώθηκε σκηνοθέτης - μην πούμε ονόματα - ο οποίος πριν από δύο χρόνια έχασε τη δουλειά του στον Alpha, επειδή κατηγορήθηκε για κακοποίηση. Ομόφωνα αθωώθηκε. Τι θα πούμε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Να δένουν οι κατηγορίες, να είναι σοβαρές, να αποδεικνύονται με επιχειρήματα και να μην είναι λαϊκά δικαστήρια και δικαστήρια των social κτλ», πρόσθεσε ο ηθοποιός για την υπόθεση γνωστού τηλεοπτικού σκηνοθέτη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή