Αθηνά Οικονομάκου: Μίλησε πρώτη φορά για τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά τον χωρισμό τους

Η σπάνια εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου για την πρώην σύζυγό της

Αθηνά Οικονομάκου: Μίλησε πρώτη φορά για τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά τον χωρισμό τους
1'

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/10) η Αθηνά Οικονομάκου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, «Έχω παιδιά».

Η ηθοποιός διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Μπρούνο Τσερέλα.

Ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξής της, η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός τόνισε ότι δε θα άλλαζε τίποτα από όσα έχει κάνει στη ζωή της, ενώ δήλωσε πως νιώθει περήφανη για τον πρώην σύζυγό της.

«Πάντα άφηνα χρόνο και για την προσωπική μου ζωή αλλά τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος λόγω και της απόστασης θέλει λίγο παραπάνω χρόνο γιατί λείπεις κάποιες μέρες. Θέλει μεγαλύτερη οργάνωση ο χρόνος… Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δε θα άλλαζα τίποτα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δε θα έπαιρνα πιο νωρίς αποφάσεις, όλα έγιναν στην ώρα τους και όπως έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη και για τον Φίλιππο και τη σχέση που έχουμε. Είναι ένας υπέροχος πατέρας. Και για τη νέα μου σχέση είμαι περήφανη, και για τα παιδιά μου, που είναι υπέροχα πλάσματα. Δεν υπάρχει κάτι που με προβληματίζει» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή