MEGA: Ξεκίνησαν οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη – «Ψαλίδι» στο Ταμπού

Το MEGA προχωρά άμεσα σε αλλαγές στον προγραμματισμό του

MEGA: Ξεκίνησαν οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη – «Ψαλίδι» στο Ταμπού
2'

Το παράδειγμα του ALPHA φαίνεται ότι ακολουθεί το MEGA, καθώς ανακοινώθηκαν σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της βραδινής ζώνης. Το Μεγάλο κανάλι, που συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη «Γη της ελιάς» αλλά και με τη νέα κωμωδία «Έχω παιδιά», κινείται στρατηγικά και προσπαθεί να γυρίσει το παιχνίδι περιορίζοντας το «Ταμπού».

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Ταμπού» είναι ο αδύναμος κρίκος της βραδινής ζώνης με μονοψήφια ποσοστά. Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα θα βλέπουμε μόνο ένα επεισόδιο, τα βράδια της Πέμπτης, στις 23.20.

Την Κυριακή «Η Γη της ελιάς» θα παίζεται με διπλό επεισόδιο για λίγο μόνο καιρό, αφού στις 3 Νοεμβρίου θα δούμε διπλή πρεμιέρα. Οι σειρές «Famagusta» και «17 Κλωστές» «προσγειώνονται» στην αρένα με στόχο την υψηλή τηλεθέαση.

Τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης, η «Γη της ελιάς» επίσης θα έχει διπλό επεισόδιο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απόφαση ότι η κωμική σειρά «Έχω παιδιά» επίσης «περιορίζεται», αφού από την ερχόμενη εβδομάδα, στις 21.00, και κάθε Παρασκευή, θα προβάλλεται η επανάληψη του σίριαλ «Απαράδεκτοι».

Τα στελέχη προσδοκούν οι προαναφερθείσες αλλαγές να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ επενδύουν πολύ τόσο στον τρίτο κύκλο του «Famagusta» όσο και στις «17 κλωστές». Η τελευταία έχει κερδίσει ήδη το κοινό της συνδρομητικής τηλεόρασης, αφού την περσινή σεζόν προβλήθηκε από την Cosmote TV. Οι «17 Κλωστές» είναι μία σειρά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Κύθηρα από το 1906 ως το 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει. Κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή