Οι αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα του MEGA

Μία νέα τηλεοπτική σειρά μετακινεί τις υπόλοιπες και δημιουργεί νέα δεδομένα στη βραδινή ζώνη

Οι αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα του MEGA
2'

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στη βραδινή ζώνη και αυτή τη φορά αφορούν στο MEGA. Το Μεγάλο κανάλι, την επόμενη εβδομάδα, «μετακινεί» και αλλάζει ώρα στις σειρές του καθώς θα δούμε τη λίστα της μυθοπλασίας να μεγαλώνει.

Συγκεκριμένα, «Η Γη της ελιάς» θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Παρασκευή. Μάλιστα, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, το σίριαλ θα βγαίνει στον αέρα στις 21.40. Ο λόγος είναι η πρεμιέρα της νέας κωμωδίας «Έχω παιδιά», που θα κρατήσει συντροφιά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00. Η ιστορία επικεντρώνεται στη Σάρα και τον Μιχάλη, ένα ζευγάρι που μόλις έχει αποκτήσει παιδιά και βλέπει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά. Από τη ρομαντική καθημερινότητα, η ζωή τους μετατρέπεται σε μια ξεκαρδιστική "συνωμοσία" όπου τίποτα δεν πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει. Η ρουτίνα γίνεται καθημερινή περιπέτεια, και το περιβάλλον τους προσαρμόζεται με χιούμορ και χαμόγελα στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με τα παιδιά.

Στο πλευρό των Ευγενία Σαμαρά και Βασίλη Μαυρογεωργίου εμφανίζονται η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νικόλας Παπαδομιχελάκης, ο ίδιος ο Λάμπρος Φισφής, ο Μάκης Παπασημακόπουλος, η Ανθή Ευστρατιάδου, η Θεανώ Κλάδη και ο Γιάννης Τσουμαράκης. Η Μπέσσυ Μάλφα υποδύεται την Αντιγόνη, ενώ στον ρόλο του κυρ-Στέλιου θα δούμε τον Ερρίκο Λίτση. Τα παιδιά, που αναμένεται να φέρουν το γέλιο στη σειρά, υποδύονται οι Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης-Κόλτσης και Νικόλας Αλαφάκης.

Η σειρά «Ταμπού» θα προβάλλεται από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, με στόχο να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθεατών. Να σημειωθεί ότι στο MEGA αναμένουμε προς τα τέλη του μήνα και τον νέο κύκλο του «Famagusta», που επίσης θα φέρει αλλαγές στον προγραμματισμό της βραδινής ζώνης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή