Γιώργος Καραμίχος: Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ με το όνομα μου - Υπάρχει παρανοϊκός κόσμος»

Τι είπε ο Γιώργος Καραμίχος για τις εφαρμογές γνωριμιών 

Γιώργος Καραμίχος: Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ με το όνομα μου - Υπάρχει παρανοϊκός κόσμος»
2'

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Εἶδον» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ψεύτικο προφίλ που είχαν φτιάξει με το όνομά του αλλά και στην επαφή του με τον κόσμο.

Σχετικά με τις γνωριμίες μέσω εφαρμογών ο ηθοποιός τόνισε: «Ξέρω πολύ κόσμο που έχει παντρευτεί μέσω πλατφόρμας, στο εξωτερικό κυρίως. Στις μεγάλες πόλεις όπως στο Λος Άντζελες δεν βγαίνεις ραντεβού και δεν φλερτάρει ο κόσμος πια. Βγαίνεις έξω σε μαγαζί και δεν φλερτάρει κανείς, έχουν όλοι κλείσει ραντεβού ήδη, αλλιώς δεν θα βγουν. Στο Λονδίνο είναι λίγο διαφορετικά».

Για το εάν έχει ο ίδιος χρησιμοποιήσει ποτέ μια τέτοια πλατφόρμα είπε: «Όχι, είχα δοκιμάσει λίγο, μετά είμαι σε μια πλατφόρμα, η οποία είναι για δουλεία για επικοινωνία με ανθρώπους από τον κόσμο».

Αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ που έχουν φτιάξει με το όνομά του ο ίδιος είπε: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου, μου έχουν πει, στην Ισπανία, έχουν βάλει φωτογραφία μου», ενώ συμπλήρωσε: «τι να αντιδράσω, υπάρχει πολύς παρανοϊκός κόσμος. Και στο Instagram κάθε μέρα φτιάχνουν καινούριο προφίλ» και παρότρυνε τον κόσμο να μην δίνει λεφτά, «μου λένε μου ζήτησαν 1.500 ευρώ για τα γατάκια και λέω θα σας ζητούσα εγώ 1.500 ευρώ για τα γατάκια; Και τα έβαλαν σε λογαριασμό και χάθηκαν. Έχω κάνει καταγγελίες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτούς τους ανθρώπους.

Στέλνουν και άλλα εκτός από λεφτά, φωτογραφίες τους… ιδιωτικές και μετά μου στέλνουν έστειλα εκεί, τις πήρατε; Με ξεματιάζει η μάνα μου, δεν χρειάζεται να δω γυμνή φωτογραφία για να μου φύγει το μάτι»!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή