Από το «Grand Hotel» στη «Γη της ελιάς» και τον «Τιμωρό» – Τι θα δούμε απόψε

Οι σειρές συνεχίζουν να καθηλώνουν με τα νέα επεισόδια…

Από το «Grand Hotel» στη «Γη της ελιάς» και τον «Τιμωρό» – Τι θα δούμε απόψε
7'

Βράδυ Δευτέρας και η «Διάφανη Αγάπη» του ALPHA προσγειώνεται στην prime time, αλλάζοντας ημέρα προβολής. Παράλληλα το «Ταμπού» παραμένει στη θέση του στις 23.20 στο MEGA, ενώ το ενδιαφέρον κερδίζουν και τα νέα επεισόδια των αγαπημένων και επιτυχημένων σίριαλ. Grand Hotel, ANT1 21.00

Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Εκείνος τα χάνει και προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, αλλά εκείνη δεν ξέρει πια τι να πιστέψει… Η Κυβέλη, έξαλλη με αυτό που έμαθε για τον Ρήγα, του δίνει να καταλάβει ότι τα περιθώρια στενεύουν.

Ο Συνταγματάρχης Δενδρινός βρίσκει την κόρη του, Καλλιόπη, νεκρή και είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση… Ο Χαραλάμπης και η Θεώνη είναι σοκαρισμένοι από το νέο φονικό, ενώ η αγωνία τους για την ασφάλεια της Δέσποινας και της Πελαγίας μεγαλώνει. Ο Χρόνης είναι αποφασισμένος να βρει τον Πέτρο, ενώ εκείνος ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης για να μπορέσει να κρυφτεί, χωρίς να φύγει από το ξενοδοχείο.

Έχω παιδιά, MEGA 21.00

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι μαζί με τα παιδιά έρχονται πολλά παραπάνω πράγματα στο σπίτι σου από αυτά που χρειάζεσαι. Η οικογένεια αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το 50% της «σαβούρας» αλλά όταν όλες τους οι προσπάθειες αποτυγχάνουν, επιστρατεύεται η Στέλλα για να τους βοηθήσει.

O Τιμωρός, ALPHA 21.00

Η άφιξη του Ρασίντ πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Κομνηνών, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια. Ο Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που δημιούργησε, σύντομα, όμως, το παρελθόν θα τον βρει με διπλή ταχύτητα…Παράλληλα, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάζονται να πουν στον Φίλιππο ένα μέρος της αλήθειας για όσα έγιναν πριν δύο δεκαετίες στο Μαρόκο…

Η Αγγελική σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να ανακαλύψει τι έχει ή Έλλη στο μυαλό της, την ώρα που το επικίνδυνο παιχνίδι της Ναταλίας και του Πέτρου συνεχίζεται, και δεν αργούν να κάνουν το μοιραίο λάθος… Μία απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο θα ταράξει τον Μάρκο και θα ανατρέψει τα μέχρι τότε δεδομένα…

Οι δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι, ο Μάρκος και ο Αλέξης, έρχονται και πάλι αντιμέτωποι και η επιθυμία του Μάρκου για εκδίκηση μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις… Ο Μάρκος αντικρίζει τον Αλέξη πάνω από τον τάφο του και η λαχτάρα του να τον τιμωρήσει για όσα του έκανε, φουντώνει ακόμα περισσότερο… Την ίδια στιγμή, ο Λεωνίδας γεμίζει υποψίες για την κρυφή συνάντηση της Ναταλίας και του Πέτρου. Θα ανακαλύψει άραγε ότι πρόκειται για συνωμότες που έχουν υφάνει το πιο σατανικό σχέδιο σε βάρος του; Την ίδια ώρα, η Αγγελική κάνει μία εκ βαθέων κουβέντα με την Έλλη, προσπαθώντας να καταλάβει αν διατηρεί ακόμα συναισθήματα για τον Μάρκο. Το ταξίδι της Έλλης στις αναμνήσεις του παρελθόντος συνεχίζεται, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον γάμο της… Παράλληλα, ο Αντώνης αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να λήξει το ζήτημα «Ρασίντ» και διατάζει να τον απαγάγουν.

Η γη της ελιάς, MEGA 21.40

Ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να μη φύγει από τη Μάνη. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αντιγόνη και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά, και υποψιάζεται πως η Αντιγόνη έχει σχέδιο. Ο Κουράκος, ο Δημοσθένης και ο Λυκούργος επιβραβεύουν τον Παρασκευά για τη συνεισφορά του στην υπόθεση της Νόρας. Η Αριάδνη θέλει να μιλήσει στον Στάθη για τη σχέση της με τον Κουράκο, αλλά εκείνος δεν νιώθει έτοιμος να βγουν όλα στο φως.

Η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Δήμος θα έρθει σε αντιδικία με τον Λυκούργο, εξαιτίας μιας υπόθεσης που ανέλαβε. Ο Δημοσθένης πληροφορείται ότι η Ξένια τριγυρίζει στη
Μάνη και λαμβάνει τα μέτρα του. Μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί τον Μιχάλη στο
ιατρείο.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.00

Η Ιφιγένεια έρχεται σε έντονη σύγκρουση με την Μπέρτα, με την κατάσταση να ξεφεύγει, όταν η Μπέρτα καταστρέφει την κάμερα της Ιφιγένειας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Ταυτόχρονα, ένας πυροβολισμός τραυματίζει σοβαρά τον Τόμι και η Νόνα, σε απόγνωση, παλεύει να σώσει τον φίλο της, προσπαθώντας να παραμείνει ψύχραιμη μέσα στο χάος. Οι χωριανοί και οι χίπηδες, σε πανικό, συγκεντρώνονται και τρέχουν στο ιατρείο για να μάθουν νέα για την κατάσταση του Τόμι, καθώς η ανησυχία τους κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Ειρήνης, ο Χάρης και ο Μανώλης βρίσκουν τον κρυμμένο θησαυρό, αλλά η ανακάλυψη αυτή τους οδηγεί σε έντονη αντιπαράθεση για το πώς πρέπει να τον διαχειριστούν και πώς να διανείμουν τα χρήματα.

Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά, ΑΝΤ1 22.30

Ο Τζουζέπε βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του; Η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά θα βρεθεί απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε και θα στραφεί για βοήθεια στον Σίλβιο προκαλώντας καινούριες αναταράξεις στα δυο ζευγάρια. Μια επίσκεψη του Αντόνιο στο νεκροταφείο θα τον οδηγήσει σε μια περίεργη ανακάλυψη που σχετίζεται με τις μυστηριώδεις δολοφονίες των κοριτσιών αλλά και σε απόκρυφα και μυστικιστικά μονοπάτια.

Διάφανη αγάπη, ALPHA 22.30

Ζώντας έναν εφιάλτη, ο Στέφανος παρευρίσκεται στην κηδεία του, κατά την οποία γίνεται μάρτυρας του πόνου των ανθρώπων που τον αγαπούσαν, περνά μπροστά από έναν ένα ξεχωριστά και προσπαθεί να δει αντιδράσεις και να καταλάβει ποιος τον νοιαζόταν και ποιος ήθελε το κακό του. Ανάμεσα στους ζωντανούς όμως έχει μία παράξενη συνάντηση. Ο Ιάσoνας Βεργής, ένας μυστηριώδης άνδρας ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με αυτόν, εδώ και αρκετό καιρό, λέει στον Στέφανο πώς μπορεί να παρέμβει τελικά στον κόσμο των ζωντανών. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να διεξαγάγει έρευνα. Η υπόθεση της δολοφονίας του στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τον έμπορο ναρκωτικών παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων του, έχει κλείσει.

Ο Στέφανος αναγκάζεται να ζητήσει ξανά τη βοήθεια της Φωτεινής, και εκείνη αυτή τη φορά ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί απ’ αυτόν δέχεται να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων του Στέφανου στην Άννα πέρα από την βαθιά θλίψη, της δημιουργούν και ερωτηματικά. Ξεκινά μια ανεπίσημη έρευνα για να ανακαλύψει αν υπήρχε άλλη γυναίκα στην ζωή του.

Ταμπού, MEGA 23.20

Παρά τις προσπάθειες του Έκτορα, η Πέρσα δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που συνέβη κι έτσι το ζευγάρι χωρίζει. Ο Έκτορας έρχεται αντιμέτωπος με τη Μελία και της τα λέει «έξω απ' τα δόντια!» Ο Νεκτάριος κρατά μια πτυχή της ερωτικής του ζωής καλά κρυμμένη... Η Θεώνη επισκέπτεται τον Σταύρο στο μαγαζί και μιλάνε για πιθανή συνεργασία, με τον αργυροχρυσοχόο να μαγνητίζεται από τη συμφοιτήτρια του γιου του. Κατηγορία για κακούργημα απαγγέλλεται στον Κυριάκο κι η οικογένεια του καταρρακώνεται, αφού αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και οκτώ χρόνια! Η Ελίνα γλιτώνει από του χάρου τα δόντια και κάνει μια ανακοίνωση σε Μηνά και Χρυσόστομο που τους εκπλήσσει. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα κομβικό στοιχείο γύρω από μια πολύ σημαντική επαφή που είχε η νεκρή γυναίκα στη λίμνη, πριν πεθάνει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή