Το STAR δεν παραδίδει τα όπλα και τα κανάλια τρέχουν και δεν φτάνουν με τις σειρές

Το STAR ρίχνει στην αρένα μία παλιά γνώριμη και οι υπόλοιποι σταθμοί δεν σταματούν να κάνουν «τράμπες» με τα σίριαλ

Το STAR δεν παραδίδει τα όπλα και τα κανάλια τρέχουν και δεν φτάνουν με τις σειρές
Unsplash
2'

Έναν μήνα και κάτι… μετρούν οι ιθύνοντες των καναλιών από την ημέρα που ξεκίνησε η σεζόν, ωστόσο τα πρώτα δείγματα για τη μυθοπλασία δεν φέρνουν χαμόγελα. Αριθμητικά μπορεί οι σειρές να είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, όμως το κοινό «διχάζεται» και -εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις- δεν φαίνεται να «τρελαίνεται» με σενάρια και ιστορίες.

Έτσι, τα στελέχη δεν σταματούν να αλλάζουν ώρες και ημέρες προβολής βγάζοντας στη σέντρα… πολυσυζητημένες και πολυδιαφημισμένες παραγωγές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τόσο οι αλλαγές στον ALPHA και ο προβληματισμός στο MEGA για το «Ταμπού», όσο και οι πρόσφατες τροποποιήσεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ1. Η κωμωδία «Αρχελάου 5» μετακινείται στις 23.00 και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι σύντομα θα ολοκληρώσει την πορεία της περνώντας στο χρονοντούλαπο.

Την ίδια ώρα, το STAR κάνει κίνηση ματ και αποδεικνύει… ότι είναι πολύ σκληρό για να παραδώσει τα όπλα στον ανταγωνισμό. Πιστό στη φιλοσοφία των ριάλιτι σόου (κι ας έχει στη φαρέτρα του μία από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων ετών-τους «Μαύρους Πίνακες»), ρίχνει στην αρένα τον νέο κύκλο του «First Dates». Η εκπομπή γνωριμιών επιστρέφει, απροσδόκητα και αιφνίδια, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 21.00 και υπόσχεται ακόμα πιο ανατρεπτικές και viral στιγμές.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανυπομονεί να συναντήσει και να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, ο Τάσος είναι στη θέση του πανέτοιμος για να «ξεκλειδώσει» τους daters με τα… μαγικά του και η Γεωργία με την Κωνσταντίνα έχουν πάρει τις θέσεις τους και έχουν φροντίσει κάθε μικρή λεπτομέρεια! Οκτώ άνθρωποι της διπλανής πόρτας έρχονται αποφασισμένοι στο «First Dates» για να ζήσουν αυθόρμητα και αληθινά την ξεχωριστή εμπειρία του πρώτου ραντεβού...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή