Τρεις σειρές γεμάτες δράση και μυστήριο που δεν πρέπει να χάσετε

Στη μικρή οθόνη, τη φετινή σεζόν, συναντάμε μικρά διαμάντια μυθοπλασίας

Τρεις σειρές γεμάτες δράση και μυστήριο που δεν πρέπει να χάσετε
4'

Οι πρώτες εβδομάδες της σεζόν κυλούν και το κοινό έχει πάρει μία πρώτη γεύση από τα προγράμματα και τις παραγωγές μυθοπλασίας. Στην αρένα της βραδινής ζώνης βουτούν αρκετές τηλεοπτικές σειρές κι εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες από αυτές, γεμάτες δράση και μυστήριο, που θα μπορούσαν να πάρουν θέση ακόμη και στο Netflix! Στη λίστα προστίθενται και παραγωγές που έρχονται, αλλά μάς έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον.

Οι «Μαύροι Πίνακες» στο STAR μπορεί ακόμη να μην έχουν βρει τη θέση που τούς αξίζει στην τηλεθέαση, είναι όμως ένα σίριαλ που έχει όλο το πακέτο: υπέροχο σενάριο με σασπένς, έξυπνη σκηνοθεσία και ερμηνείες που συζητιούνται. Λένα Παπαληγούρα και Θοδωρής Κατσαφάδος συγκινούν με το υποκριτικό τους ταλέντο, ενώ ο Ιωάννης Παπαζήσης βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο επαγγελματικά. Όσο για την ιστορία;

Σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, τις Λεύκες, η έφηβη κόρη του δημάρχου βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Η Άννα, μία ιδιόρρυθμη αστυνομικός, καλείται να εξιχνιάσει το αποτρόπαιο έγκλημα μαζί με τους συνεργάτες της και μία νέα συνάδελφο, που φτάνει με μετάθεση στην περιοχή. Γρήγορα, αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μία προμελετημένη σειρά τελετουργικών δολοφονιών, από έναν μυστηριώδη δράστη, με άγνωστα κίνητρα. Μάλιστα, το νέο επεισόδιο, που έρχεται την Παρασκευή, θα καθηλώσει. Η Ελένη, η μητέρα της Μαρήλιας, ενημερώνει την αστυνομία ότι η κόρη της αγνοείται από την προηγούμενη νύχτα.

Ο Μιλτιάδης, ο αστυνομικός διευθυντής, δίνει εντολή να χτενίσουν την περιοχή, ενώ η Άννα επισκέπτεται τον Μηνά στο νοσοκομείο και αποκαλύπτει στην αδερφή της την αλήθεια για τη σχέση του με την Ισαβέλλα. Ο Μηνάς δεν καταθέτει μήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό και έτσι ο Νίκος αφήνεται ελεύθερος. Γυρίζοντας στο σπίτι, η Αγάπη προσπαθεί να τον πλησιάσει για να μάθει τι συνέβη, αλλά εκείνος είναι απόμακρος. Η Ιόλη με τον Άλκη πηγαίνουν στο σπίτι της Άννας για να μιλήσουν με την Ειρήνη. Την ενημερώνουν για τη Μαρήλια και τη ρωτάνε μήπως γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται. Η Ιόλη, πριν φύγουν, ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη έχει πάρει τις επιστολές από το δωμάτιο της Ισαβέλλας και ζητάει εξηγήσεις. Η Άννα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο, αλλά εκείνος έχει κλειστεί στον εαυτό του. Κι ενώ η Μαρήλια συνεχίζει να αγνοείται, ένα απρόσμενο μήνυμα στο κινητό της Άννας δίνει νέα τροπή στην ιστορία…

Στο μέτωπο του ALPHA, ο «Τιμωρός» κάνει τη διαφορά και όχι άδικα! Ο Δημήτρης Λάλος απογειώνει κάθε σκηνή με το υποκριτικό του ταλέντο, ενώ η υπόθεση κερδίζει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή με τις εναλλαγές της και τα μυστικά που αποκαλύπτονται. Στο 2005, ο Μάρκος είχε βρει στο πρόσωπο της όμορφης Έλλης τη γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί. Αυτό που δεν ήξερε, είναι πως την ίδια γυναίκα έχει ερωτευτεί και ο κολλητός του, ο Αλέξης. Ο πατέρας του Μάρκου, ο εισαγγελέας Μωραΐτης, ερευνούσε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας. Αυτό που δεν ήξερε, είναι πως υπεύθυνος γι’ αυτό το έγκλημα είναι ο πατέρας του Αλέξη, ο Λεωνίδας.

Η μοίρα στέλνει τον Μάρκο και τον Αλέξη σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο Μαρόκο, όπου ο Μάρκος θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο τι θα πει προδοσία. Ο πατέρας του σύντομα βρίσκεται νεκρός, ο ίδιος ο Μάρκος ενοχοποιείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και βρίσκεται σε μια σκοτεινή φυλακή, όπου θα περάσει 18 ολόκληρα χρόνια. Κι ενώ όλοι τον θεωρούν νεκρό, εκείνος ζει γεμάτος ερωτηματικά για την θανάσιμη παγίδα που του στήσανε. Σήμερα, το 2024 Αθήνα, στην Ελλάδα, ο Μάρκος, με άλλο πρόσωπο και άλλη ταυτότητα καταφέρνει να ξαναγυρίσει.

Στην ΕΡΤ1 αναμένουμε να δούμε, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, «Το δίχτυ», με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Μανούσου Μανουσάκη, σε σενάριο των Βαγγέλη Γιαννίση, Κάτιας Παπαϊωάννου και Γιάννας Κανελλοπούλου, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών. Εμβαθύνοντας στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, ο πρώτος κύκλος αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, διάρκειας 80 λεπτών η καθεμιά, κι έχει κεντρικούς ήρωες μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. Οι Θοδωρής Αθερίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, Κατερίνα Κρανίδη και Σπύρος Μαραγκουδάκης απαρτίζουν το team των αστυνομικών, που πολλές φορές κινούνται στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου» και γίνονται έρμαια των παθών τους, σε ένα γαϊτανάκι, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που τους υπερβαίνουν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή