Τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί εισβάλλουν σε σειρές και θα συζητηθούν

Το επόμενο διάστημα θα δούμε ευχάριστες αφίξεις στις παραγωγές μυθοπλασίας

Τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί εισβάλλουν σε σειρές και θα συζητηθούν
Αρχείου - Eurokinissi
3'

Οι σειρές κρατούν συντροφιά κάθε βράδυ στο κοινό και οι παραγωγοί προσπαθούν να κερδίζουν τις εντυπώσεις με σεναριακές εκπλήξεις. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας είναι και οι νέοι ρόλοι, αλλά και οι γκεστ εμφανίσεις, που συχνά βάζουν το «αλατοπίπερο».

Έτσι, το επόμενο διάστημα, θα δούμε στη «Γη της ελιάς» του MEGA μία σπουδαία άφιξη. Ο Γρηγόρης Βαλτινός, που την περσινή σεζόν είχε καθηλώσει στη σειρά «Famagusta», ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο σίριαλ. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη δίνοντας λεπτομέρειες για τον ρόλο του. «Θα μπω στη “Γη της ελιάς”. Δεν κάνω γενικά πολύ τηλεόραση. Μου το ζήτησαν τα παιδιά, δεν μπορώ να αρνηθώ τίποτα στον Ανδρέα Γεωργίου, στον Κούλλη Νικολάου, στη Βάνα Δημητρίου. Στην αρχή ήμουν αρνητικός γιατί έχω μια τεράστια παράσταση και λέω “παιδιά δεν θα τα καταφέρω, θα σας είμαι φύρα”. Μετά το σκέφτηκα και είπα ναι, θέλοντας να μετρήσω τις αντοχές μου, να μπω σε ένα σίριαλ με πολύ μεγάλη επιτυχία… Δεν ξέρω. Ελπίζω η παρουσία μου να είναι θετική», είπε χαρακτηριστικά. «Μπαίνω για να μείνω. Ο χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το εμπόριο του λαδιού, της ελιάς, με καταγωγή από τη Μάνη, που μένει στην Αθήνα και που έχει κάτι από το παρελθόν που τον συνδέει με τη βασική οικογένεια», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στο ίδιο κανάλι, στην κωμωδία «Έχω παιδιά», θα παρακολουθήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς που λατρεύουν οι τηλεθεατές. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έρχεται ως γκεστ για να υποδυθεί τον κύριο Χαρίλαο, έναν ηλικιωμένο παιδίατρο. Αν και θα έπρεπε να έχει συνταξιοδοτηθεί, ο 75χρονος ιατρός δεν αναγνωρίζει τις νέες παιδιατρικές μεθόδους ως αρκετά αποτελεσματικές, ενώ δεν διστάζει να δίνει στους μικρούς ασθενείς αντιβιώσεις ακόμα και αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Η Σάρα και ο Μιχάλης θα τον αγαπήσουν για την πατροπαράδοτη ιατρική του, και σε κάθε ευκαιρία θα απευθύνονται στην ιατρική του αυθεντία, όχι μόνο για τα θέματα υγείας των παιδιών τους, αλλά ακόμη κι όταν πρόκειται για τους ίδιους.

Η σειρά «Γιατρός» του ALPHA ξεχωρίζει για τους γκεστ ρόλους. Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα μπει η μοναδική Κάρμεν Ρουγγέρη. Σύμφωνα με την περίληψη, ενώ το νοσοκομείο μετράει καθημερινά απώλειες και το ιατρικό προσωπικό δίνει ηρωικές μάχες για την καταπολέμηση του ιού, θα ανακαλύψουμε το μυστικό που κρύβουν ο Ανδρέας και η ομάδα του, ενώ παράλληλα θα μάθουμε πώς γνωρίστηκαν η Εύα και ο Πέτρος. Θα δούμε πότε ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τις κρίσεις πανικού ο Λεωνίδας, ανακαλύπτοντας πως δεν είναι η Εύα η αιτία τελικά γι’ αυτές. Η ιστορία ενός ασθενή με covid θα μας απαντήσει επιτέλους τι σημαίνει η αγαπημένη φράση της ομάδας «μπλε σκύλος», ενώ θα μάθουμε όλη την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του Μιχάλη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή