Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων:
4'

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ταξίδια χλιδής από τα μυστικά κονδύλια"- "Δύο πρόσωπα -κλειδιά που πέρασαν από το υπουργείο Εξωτερικών (πρέσβης Ζέπος και Καλογεροπούλου) θα πρωταγωνιστήσουν στις έρευνες των επόμενων εβδομάδων"

ΕΘΝΟΣ: "Φασιστικό αμόκ με όπλα και γροθιές" - "Χρυσαυγίτης βουλευτής γρονθοκόπησε 12χρονη και έβγαλε πιστόλι"- "Γ. Καμίνης στο "Έθνος": Αυτά μας περιμένουν, αν περάσει ο τσαμπουκάς τους".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο μυστηριώδης ρόλος της βάσης στη Νέα Μάκρη- ΄΄Μαγνητικό μάτι ΄΄και εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής ! "

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τι αλλάζει στα αυθαίρετα μετά την απόφαση του ΣτΕ" - "Νέο σκηνικό για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων- χάνουν το δικαίωμα τακτοποίησης όσοι είχαν ενταχθεί στο νόμο Παπακωνσταντίνου, προσκομίζοντας μόνο ιδιωτικά έγγραφα ανέγερσης ακινήτου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ: "Ουαί υμίν... " - η εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο σκίτσο που αναπαριστά την Σταύρωση, όπου στον Σταυρό βρίσκεται η ΄΄Ελλάς΄΄ και οι ΄΄Ρωμαίοι΄΄στρατιώτες κρατούν ασπίδες "troika" και έχουν ως έμβλημα το "memorandum".

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: "Τελευταία ευκαιρία για ΄΄ζεστό΄΄χρήμα"- "10 δισ. Ευρώ - αγώνας δρόμου για να φτάσουν στην αγορά μέχρι τον Νοέμβριο".

ΕΣΤΙΑ: η εφημερίδα αναπαράγει στο πρωτοσέλιδό της το "ιστορικό φύλλο Μεγάλης Παρασκευής 1913", που κυκλοφόρησε "εν μέσω των Βαλκανικών Πολέμων".

Η ΑΥΓΗ: "Νομοσχέδιο Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Επιτάφιος θρήνος για το Δημόσιο"- "Νομική κάλυψη για λουκέτο στο 50% των δομών και των φορέων του Δημοσίου, με αντίστοιχη μείωση προσωπικού, προσφέρει το νέο νομοσχέδιο του υπ. Δ. Μεταρρύθμισης".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Σύνταξη με έξοδο στα 60 χρόνια- Μια σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ασφαλισμένους να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη αξιοποιώντας συγκεκριμένες διατάξεις της νομοθεσίας".

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Μονιμότητα τέλος στο δημόσιο- Με συμβόλαιο οι νέες προσλήψεις και μέσω ιδιωτικών εταιριών"- "Συμβασιούχοι μισοτιμής με ανακύκλωση των ανέργων- Τι έφερε στην επιφάνεια η κόντρα Ρουπακιώτη-Μανιτάκη".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Άνω - κάτω με τις αντικειμενικές- Το 2014 μετατίθεται η δημιουργία της Τράπεζας Τιμών για τα ακίνητα"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εκτός ορίων η Χρυσή Αυγή- Επίθεση βουλευτή της εναντίον Καμίνη- επεισόδια σε Σύνταγμα και σταθμό Λαρίσης ".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "Βάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ - οι πρώτες εκτιμήσεις - οδηγός για τις πανελλαδικές εξετάσεις"

Ο ΛΟΓΟΣ: "Καταδίκη του πολιτικού κόσμου για τα επεισόδια με πρωταγωνιστή την Χρυσή Αυγή- Το σισίτιο ΄΄έφερε΄΄τη σύγκρουση"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Διεκδίκηση και αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη" - "Το ΚΚΕ πρωτοστατεί μαζί με εργατικά σωματεία και άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις του λαϊκού κινήματος στην αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη, ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης".

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: "Μεροκάματο στην εφορία 4 φορές το μήνα"- "Απορία: Ποιός δουλεύει για ποιόν; "

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: "Ρίχνουν τη Χρυσή Αυγή στον Καιάδα- κατακραυγή για την επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων"- "Η αστυνομία δεν επέτρεψε το ΄΄συσσίτιο μίσους΄΄στο Σύνταγμα - Οπλοφορούσε ο βουλευτής Γ. Γερμενής".

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Σοκ και δέος στα Γιάννενα- Δύο θάνατοι οδηγούν στη λεηλασία του δημοτικού ταμείου- Αίμα, χρήμα και παραίτηση του Μητροπολίτη συγκλονίζουν την πιο πλούσια πόλη της χώρας".

6 ΜΕΡΕΣ: "Καλή επ... Ανάσταση ! Έπειτα από 3 χρόνια μνημόνιο, αλλά και τα δικά μας λάθη"- "14 στόχοι που πρέπει να βάλουμε στο σημάδι"

PRESS TIME: "Τι ΄΄βλέπει'' το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα- Απόρρητη έκθεση made in USA - Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού- κυβέρνηση προσωπικοτήτων μέσα σε δύο χρόνια".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

ΕΞΠΡΕΣ: "Εφεδρικό σχέδιο ΕΚΤ για μηδενικά επιτόκια- Η τράπεζα προχώρησε χθες σε μείωση του κόστους του χρήματος στο 0,50%".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προσπάθεια ανάπτυξης με χαμηλότερα επιτόκια - Ανάσα για δανειολήπτες αλλά και τις τράπεζες"

ΚΕΡΔΟΣ: "Σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα από χθες το ευρω-επιτόκιο- Ο Ντράγκι το μείωση στο 0,50% αφήνοντας παράθυρο και για μια νέα χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής".