Μ.Μπεκατώρου: Η Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη και το παράπονό της

Η Μαρία Μπεκατώρου, με εύθυμη διάθεση, μίλησε σε συνέντευξή της...
1'

Η Μαρία Μπεκατώρου, με εύθυμη διάθεση, μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την αναγνώριση που άργησε 19 χρόνια, εκφράζοντας και ένα μικρό παράπονο. Για την ανασφάλεια που ένιωθε: «Πριν συμβεί όλο αυτό με το Just the two of us, ένιωθα ότι υπάρχει κόσμος που με αγαπά και με δέχεται αλλά από την άλλη ένιωθα μια ανασφάλεια. Τώρα πια δεν την έχω, είμαι σίγουρη για εμένα».

Το παράπονο της: «Πολλές φορές έλεγα γιατί δεν με παίρνει κανείς εμένα τηλέφωνο για να μου κάνει μια μικρή συνεντευξούλα; Γιατί ποτέ δεν έχει ασχοληθεί κανείς, για κανένα λόγο μαζί μου; Αυτό ήταν το μικρό παράπονο που μπορείς να πεις ότι είχα. Τώρα νιώθω ότι έχω μια δύναμη...». Για τη δουλειά της: «Σίγουρα απέδειξα και σε κάποιους ανθρώπους του χώρου ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από όσα μπορούσαν να φανταστούν».

Για τη Ρούλα Κορομηλά: «Τη θαυμάζω, την παρακολουθούσα ανέκαθεν. Νομίζω ότι έδειξε σε όλους μας ότι για να καταφέρεις κάτι πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου...».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν νιώθω ότι μιμούμαι την Ελένη Μενεγάκη γιατί έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι περισσότερα χρόνια σε αυτή τη δουλειά από ότι εκείνη. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία και ούτε έδωσα περισσότερη σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια».

Πηγή: gossip-tv.gr