«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Ιταλική κουζίνα...
Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.
Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν μπαίνει στην κουζίνα της με διάθεση για ιταλικό φαγητό. Θα ετοιμάσει ένα πιάτο ζυμαρικών με ένα ασυνήθιστο συνδυασμό: φρέσκα λιγκουίνι με γαρίδες και μπείκον. Θα τα συνοδεύσει με μια σούπα μανιταριών πορτσίνι. Η έμπνευση της μαμάς για σπιτικό φαγητό όμως δεν σταματά εδώ. Η Νταϊάν θα μας δείξει πώς να μαγειρέψουμε νόστιμα και υγιεινά σουβλάκια από μοσχαρίσο κιμά αλλά και πώς να μετατρέψουμε το ρύζι σε ένα μεθυστικό πιλάφι.
«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;», κάθε Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει.