Σάσα... Να το... να το... το δαχτυλίδι...!

Μια της… Σάσας, δυο της… Σάσας, τρεις και την τσακώσαμε...

2'

Μια της… Σάσας, δυο της… Σάσας, τρεις και την τσακώσαμε! Όπως πρώτο και αποκλειστικά το gossip-tv.gr, σας αποκάλυψε, η Σάσα Μπάστα, την Κυριακή 20 Μαρτίου, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Παναγιώτη.

Η ίδια, χωρίς πραγματικά να καταλάβουμε το λόγο, το αρνείται πεισματικά και δεν χάνει την ευκαιρία να μας διαψεύδει. Επειδή, όμως, εμείς ποτέ δεν γράφουμε κάτι τυχαία και χωρίς να έχουμε τις αποδείξεις στα χέρια μας, σας δείχνουμε τη βέρα του αρραβώνα. Εκτός, βέβαια, αν φοράει τη βέρα της φίλης της που υποτίθεται ότι αρραβώνιασε. Η Σάσα, λοιπόν, στις 10 Απριλίου, πήγε στο Shisha club, για να ευχηθεί στον καλό της φίλο, Μάνο Κατσαμπούρη, «Χρόνια Πολλά».

Οι φωτογράφοι, κάνοντας σωστά τη δουλειά τους, απαθανάτισαν την τραγουδίστρια η οποία όμως είχε ξεχάσει να βγάλει τη βέρα της (σ.σ. οι φωτογράφοι δεν ρωτούν απλώς τραβούν). Όταν, όμως, ήρθε η ώρα των δηλώσεων στα κανάλια, η «γάτα» Σάσα, το σκέφτηκε και την έβγαλε από το δάχτυλο της. Η απροσεξία της, όμως, δεν τελείωσε εκείνη την ημέρα, αφού η Σάσα «την πάτησε» και στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στον Πάνο Κιάμο.

Η τραγουδίστρια, έβγαλε τη βέρα την ώρα που τράβηξαν φωτογραφίες οι φωτογράφοι αλλά δεν σκέφτηκε πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στο μαγαζί όπου απαθανατίζουν τη διασκέδαση των επωνύμων. Το gossip-tv.gr, βέβαια, έχει κι άλλες αποδείξεις στα χέρια του αλλά προς το παρόν αρκούμαστε στο φωτογραφικό υλικό. Αν πάλι, η κυρία Μπάστα, υποστηρίξει πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα απλό δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα, την προκαλούμε να μας το δείξει για να δούμε αν και τι γράφει στο εσωτερικό του…! Και πάλι να ζήσετε…!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή