Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (15/04/2016) πρωτοσέλιδα

Εξ αφορμής της Ηλεκτρονικής στον Τύπο θα διαβάσετε πώς ηΕλλάδα αντιμετωπίζει ένα όλο και διογκούμενο κύμα επιχειρηματικής μετανάστευσης των επιχειρήσεων.
1'

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Τα ευρήματα έρευνας που δημοσίευσε πρόσφατα ο οργανισμός Endeavor Hellas, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ και επιβεβαιώνουν την αυξανόμενη τάση φυγής των ελληνικών επιχειρήσεων.

Επίσης στις σημερινές (15/04/2016) πολιτικές εφημερίδες θα διαβάσετε για την πρώτη ανοιχτή και δημόσια αμφισβήτηση από την Κριστίν Λαγκάρντ του στόχου για 3,5% πλεόνασμα τα επόμενα χρόνια για την Ελλάδα.

Ενδειξη ότι το Ταμείο θέτει υπό γενικότερη αμφισβήτηση το μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι δρομολογώντας την αναθεώρησή ή ενδεχομένως και την αντικατάστασή του από ένα συμπληρωματικό ή νέο πρόγραμμα, το οποίο είναι κάτι που αναφέρεται ως πιθανότητα στις πρόσφατες εκθέσεις που δημοσιοποίησε το ΔΝΤ.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα ο Αλέξης Τσίπρας, με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times πιστεύει ότι τις επόμενες λίγες ημέρες η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα ολοκληρωθεί.

Ακόμη δίνεταο συνέχεια στην υπόθεση «γάλα». Θα διαβάσετε πως η ανυπαρξία ελέγχου γεμίζει τα ράφια με άγνωστης προέλευσης προϊόντα που βαφτίζονται ελληνικά.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Φόροι και πιστωτική ασφυξία φέρνουν νέα λουκέτα στην αγορά, με τη Λαγκάρντ να «φωνάζει» να μην χαθεί άλλος χρόνος στις διαπραγματεύσεις και τον Τσίπρα να θεωρεί βέβαιη την αξιολόγηση. Στα πρωτοσέλιδα των σημερινών οικονομικών εφημερίδων θα διαβάσετε επίσης για τον εμφύλιο στη Γερμανία σχετικά με τα επιτόκια της ΕΚΤ.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις