Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (27/04/2016) πρωτοσέλιδα

Για σκιά του 2015 στις διαπραγματεύσεις μιλά ο πολιτικός Τύπος σήμερα 27/3 και για ακραίες απαιτήσεις του ΔΝΤ που τίναξαν στον αέρα τη διαπραγμάτευση στο παρά πέντε.
1'

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ζητήσει τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής, ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση της συμφωνίας του καλοκαιριού για την Ελλάδα από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας σήμερα το πρωί.

Η ελληνική πρόταση για μηχανισμό αυτόματης διόρθωσης αποκλίσεων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δηλώσεις του μετά την προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών προσέκρουσε στο ΔΝΤ.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα θα διαβάσετε για τις νέες ισορροπίες της ΝΔ μπρος και πίσω από την κουρτίνα, τo προσφυγικό, την ένταση που δημιουργήθηκε με την επίσκεψη Μουζάλα στη Μόρια και για την επένδυση στην Αφάντου Ρόδου.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Για επικίνδυνη εμπλοκή μιλά ο οικονομικός Τύπος και για Πάσχα χωρίς Ανάσταση. Επίσης θα διαβάσετε τον αντίκτυπο των διαπραγματεύσεων στη χρηματιστηριακή αγορά και για τις κινήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στις ελληνικές τράπεζες.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις