Η νέα πεθερά, απορρίπτει τη Madonna

Η Madonna είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο αγαπημένος της ακούει στο όνομα Μπράιαμ Ζαϊμπάτ

1'

Η Madonna είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο αγαπημένος της ακούει στο όνομα Brahim Rachiki από την Αλγερία και είναι μόνον 24 ετών.

Ο μελαμψός Brahim, μετά την εμφάνιση του στο πλευρό της, στην παρουσίαση των ρούχων της τον περασμένο Σεπτέμβριο προήχθη από χορευτής … σε εραστής της μεγάλης Pop Star. Το παράδοξο όμως δεν είναι σε αυτό το σημείο.

Είναι στις ενστάσεις που έχει η μητέρα του και πεθερά της Madonna. Δεν της αρέσει η μουσική της, αλλά διαρρηγνύει και τα ιμάτιά της, πως δεν αρέσει ούτε στο γιόκα της. Η Πατρίτσια Βιντάλ, δεν γνωρίζουμε αν είναι όντως κακιά πεθερά αλλά η ιδέα της συνύπαρξης του γιού της με μια γυναίκα οκτώ χρόνια μεγαλύτερή της, που δεν είναι και μουσουλμάνα δεν της αρέσει καθόλου.

Θεωρεί ακραίο να φιλοξενήσει την σταρ στο σπίτι της και τολμά να το πει δημόσια, στέλνοντάς της το σαφές μήνυμά της. Ανεπιθύμητη.

Όπως επίσης θεωρεί πολύ τολμηρό, που η Madonna, είναι αυτή που πρόσφερε το «μήλο» στο γιό της κι εκείνος απλά δελεάστηκε κατά την παράδοση.
Η κυρία Βιντάλ στην περίπτωση που γίνει επίσημα νύφη της, άραγε, τι λέτε να κάνει; στους δυο τρίτος δεν χωρεί κυρία Πατρίτσια, δεν το ξέρετε;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή