Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της δυναμικής γυναίκας

Γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, γυναίκες που δε φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, κάτι έχεις ακούσει. Μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτίμηση, αλλά σε περίπτωση που τις συναντήσεις καλό θα είναι να ξέρεις τι να περιμένεις.
1'

Οι δυναμικές γυναίκες έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζουν από τις άλλες.

Ας πούμε υπερασπίζονται το δίκαιο. Όχι μόνο το δικό τους. Είναι αυτές που δε θα κάτσουν να παρακολουθήσουν κάποιο περιστατικό αδικίας χωρίς να αντιδράσουν.

Δεν τις νοιάζει και δεν ενδιαφέρονται να κάνουν αυτό που περιμένουν οι άλλοι από αυτές. Είναι οι γυναίκες που δε θα ασχοληθούν καν με το τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουν.

Αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Όλοι οι άνθρωποι φοβόμαστε κάτι, αλλά αυτές οι γυναίκες κάνουν συνειδητή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν ό,τι τις φοβίζει ή τις αγχώνει.

Δεν κάνουν δηλώσεις φεμινιστικού περιεχομένου, όχι γιατί δεν είναι φεμινίστριες αλλά πολύ απλά γιατί η θεωρία δεν τις ενδιαφέρει. Η πράξη είναι που μετράει για αυτές. Εξάλλου δε βρίσκουν λόγο να πολυασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Δε ζηλεύουν. Καθόλου όμως! Μπορείτε να κοιτάτε άλλες γυναίκες και μάλιστα αν είναι πράγματι αξιόλογες θα σας το πουν και οι ίδιες.

Αν δεν τις σέβεσαι δεν πρόκειται να ασχοληθούν μαζί σου. Θα πάρουν την απόστασή τους και πολύ απλά θα πρέπει να τις ξεχάσεις. Δε θα έχεις δεύτερη ευκαιρία!

Σχετικές ειδήσεις