Πώς μέσα σε δύο μήνες άλλαξε ο τρόπος που μετακινούμαστε 

Τις τελευταίες εβδομάδες η καθημερινότητά μας άλλαξε σε βαθμό που μέχρι πριν από λίγο καιρό, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε με ετοιμότητα το αναπάντεχο και προσαρμοστήκαμε στις νέες προκλήσεις της καθημερινότητας. Μάθαμε, δηλαδή, να ζούμε αλλιώς.

Πώς μέσα σε δύο μήνες άλλαξε ο τρόπος που μετακινούμαστε 
4'

Εκτός όμως από την τηλεργασία και την έννοια της online ψυχαγωγίας εντός, που έγιναν ο «κανόνας» στη ζωή στο σπίτι τους τελευταίους δύο μήνες, η περίοδος που διανύουμε έφερε σημαντικές αλλαγές και στον τρόπο που μετακινούμαστε.

Ο περιορισμός των μετακινήσεών μας οδήγησε ουσιαστικά σε ένα νέο «μοντέλο» χρήσης των οχημάτων μας, αφού πλέον χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητά μας ελάχιστα και μάλιστα, για περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων και για κοντινές αποστάσεις. Κι όπως όλα δείχνουν, ακόμη κι έπειτα από την άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, το «μοντέλο» αυτό θα επικρατήσει, μέχρι να επανέλθουμε στην κανονικότητα σε πλήρεις ρυθμούς, κάτι που απ΄ ότι φαίνεται δε θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Μένουμε σπίτι, οδηγούμε λιγότερο και πληρώνουμε λιγότερο

Τα νέα δεδομένα, που μας ώθησαν ουσιαστικά να ζούμε αλλιώς, δημιούργησαν λοιπόν νέες ανάγκες σε ό,τι αφορά στον τρόπο που μετακινούμαστε. Όλοι μας αναζητούμε σήμερα περισσότερη ευελιξία στο πώς χρησιμοποιούμε τα οχήματά μας και φυσικά, ευκαιρίες για να κάνουμε περισσότερη οικονομία. Διότι απλούστατα τώρα που μένουμε σπίτι, οδηγούμε λιγότερο και θέλουμε να πληρώνουμε λιγότερο!

Πράγματι, πλέον τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, το αυτοκίνητό μας είναι ακινητοποιημένο στο γκαράζ. Ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε το ΙΧ μας όμως, τα χιλιόμετρα είναι λίγα, αφού δεν κάνουμε μακρινές αποστάσεις με αυτό, ειδικότερα τώρα που με το «άγγιγμα» της οθόνης του smartphone μας, επιλέγουμε να έχουμε τα ψώνια του σουπερμάρκετ στην πόρτα μας.

Γιατί, λοιπόν, να πληρώνουμε ακριβά το αυτοκίνητό μας, ενώ το χρησιμοποιούμε ελάχιστα αυτή την περίοδο, και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουμε να μην το χρησιμοποιούμε πολύ και το επόμενο διάστημα; Πώς μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι από τη νέα και ομολογουμένως πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση;

Το «κλειδί» σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στις πλέον ευέλικτες και «έξυπνες» λύσεις που ανταποκρίνονται στις νέες μας ανάγκες, τις ανάγκες αυτές που δημιουργήθηκαν με βάση τα νέα δεδομένα της εποχής. Και σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις μας, τα νέα είναι καλά. Διότι σήμερα υπάρχει μια λύση, ιδιαίτερα ευέλικτη, που μας επιτρέπει να μην πληρώνουμε ακριβά το αυτοκίνητό μας, τώρα που μένει τις περισσότερες ημέρες στο γκαράζ και μάλιστα, μας βοηθά να βγαίνουμε και κερδισμένοι. Ο λόγος για το Short Drive της Anytime με την τεχνολογία του Buy The Mile.

Τι ακριβώς είναι το Short Drive; Πρόκειται για μια ευέλικτη επιλογή στην ασφάλιση αυτοκινήτου, που μας επιτρέπει να πληρώνουμε λιγότερα, τώρα που μένουμε σπίτι και οδηγούμε λιγότερο.

Στην πραγματικότητα, για όλους εμάς που μετακίνηση δε σημαίνει μόνο αυτοκίνητο και πλέον χρησιμοποιούμε το ΙΧ μας μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις και για κοντινές αποστάσεις, το Short Drive αποτελεί την ιδανική λύση. Και αυτό διότι μας εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, μας επιτρέπει να πληρώνουμε δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε και την περίοδο που διανύουμε, μας προσφέρει και δωρεάν χιλιόμετρα.

Πιο αναλυτικά, όλα τα προγράμματα Short Drive ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα τον χρόνο ή 1.500 χιλιόμετρα το εξάμηνο και μπορούμε, όποτε χρειαστεί να αποκτήσουμε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ, ενώ για όσο #menoumespiti, η Anytime αποδεικνύει πως βρίσκεται στο πλευρό μας, προσφέροντάς μας δωρεάν χιλιόμετρα μέσω του προγράμματος Short Drive, όσο κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το όχημά μας!

Μπορεί, λοιπόν, πλέον να ζούμε αλλιώς, μπορεί η καθημερινότητά μας να άλλαξε σε σημαντικό βαθμό τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, μπορούμε ακόμη να έχουμε κάθε στιγμή τον έλεγχο της ζωής μας, τόσο σε ό,τι αφορά στην εργασία μας από το σπίτι, όσο την ασφάλειά μας και τις εκτός σπιτιού μετακινήσεις μας. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να απολαμβάνουμε την απαραίτητη ευελιξία, τις λύσεις εκείνες που μας επιτρέπουν να προσαρμοζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα, προσφέροντάς μας παράλληλα την ευκαιρία να αισθανόμαστε ασφάλεια κάθε στιγμή και να βγαίνουμε κερδισμένοι, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή