Εκατοντάδες προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές!

Με σύγκριση τιμών σε 10.000 προϊόντα, καθημερινά, η ΑΒ Βασιλόπουλος βελτιώνει τις τιμές στα ράφια της. Τώρα και με εγγύηση της πιο χαμηλής τιμής.

Τον έχεις συναντήσει στο διάδρομο του σούπερ μάρκετ, να κοιτάζει μία προς μία τις ετικέτες με τις τιμές. Να βγάζει το μπλοκάκι -ή το κινητό του- και να σημειώνει.

Και δεν είναι ένας. Είναι πολλοί και πολλές όσες και όσοι το “ψάχνουν” με τις τιμές. Και καλά κάνουν.

Ειδικά σήμερα, που κάθε ευρώ μετράει και τα περισσότερα νοικοκυριά πιέζονται για να τα βγάλουν πέρα, το να βρίσκεις χαμηλές τιμές στα προϊόντα που καταναλώνεις στην καθημερινότητά σου, είναι ανάγκη και μεγάλη βοήθεια στον προϋπολογισμό σου.

Σκέψου, λοιπόν, πόσο μεγάλη βοήθεια είναι να κάνει αυτή τη δουλειά κάποιος άλλος για σένα. Όπως συμβαίνει στα ΑΒ! Με σύγχρονες διαδικασίες που προσφέρουν ταχύτητα και ευελιξία, οι άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος ελέγχουν κάθε μέρα και μία προς μία τις τιμές της αγοράς σε 10.000 προϊόντα! Φροντίζουν έτσι ώστε να βρίσκεις στα ράφια των καταστημάτων και στο Eshop πραγματικά χαμηλές τιμές.

Και όπου δεις το γαλάζιο σήμα με τον σηκωμένο αντίχειρα (thumb up), εκεί θα βρεις εγγυημένα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς! Κάθε μέρα, όλο και περισσότερα προϊόντα, όλο και χαμηλότερες τιμές σε περιμένουν με την “εγγύηση χαμηλής τιμής”.

Είτε το ψάχνεις λοιπόν είτε όχι, στα ΑΒ Βασιλόπουλος μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά ότι θα βρεις πραγματικά χαμηλές τιμές. Και πάντα, βέβαια, με την ποιότητα ΑΒ που εμπιστεύεσαι.

Ψάξτο!

*Σημαντική σημείωση: Όλες οι παραπάνω σκηνές γυρίστηκαν σε κατάστημα εκτός ωραρίου λειτουργίας και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας που αφορούν στα γυρίσματα.