Protergia: Γιορτάζει τις 333.333 παροχές, χαρίζοντας τρεις δωροεπιταγές αξίας 333 ευρώ!

Protergia
Protergia
2'

Ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, η Protergia, γιορτάζει τις 333.333 παροχές και το κάνει με τον πιο ευφάνταστο και ουσιαστικό τρόπο, δηλαδή προσφέροντας πίσω στους καταναλωτές που την επιλέγουν και της δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους!

Τι ακριβώς προσφέρει τώρα η Protergia και με ποιον τρόπο θα βρεθούμε και εμείς στη λίστα με τους τυχερούς του νέου της διαγωνισμού; Αυτόν τον Δεκέμβριο η εταιρεία, η οποία μέσα από τα προϊόντα της ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς και τυχερές να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 333 ευρώ, για αγορές προϊόντων τεχνολογίας!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά και να κάνετε πιο άνετη την καθημερινότητά σας, ο νέος διαγωνισμός της Protergia αποτελεί την ιδανική ευκαιρία. Όσο για το πώς θα λάβετε μέρος σε αυτόν και τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε την ευκαιρία να δείτε το όνομά σας στη λίστα με τους τυχερούς, τα βήματα είναι απλά. Για την ακρίβεια, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα της Protergia στο Instagram, να την κάνετε follow και στη συνέχεια, να γράψετε σε σχόλιό σας στο σχετικό post του διαγωνισμού, πόσα είναι τα «3» που κρύβονται στην εικόνα που θα δείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου στις 23.59 και για να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση και να κερδίσετε την δωροεπιταγή αξίας 333 ευρώ, θα κάνετε την αρχή με μία επίσκεψη στη σελίδα της εταιρείας στο Instagram. Έτσι, θα γιορτάσετε μαζί με την Protergia τις 333.333 παροχές, κερδίζοντας μία δωροεπιταγή που θα «ξεκλειδώσει» την πιο tech πλευρά σας!

#Protergia #Giveaway #Contest #διαγωνισμός

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή