Παραδοσιακό Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Συνδυάζοντας την υψηλή τέχνη, την ιδιαιτερότητα, τα αγνά και ποιοτικά υλικά, το μεράκι και τη φαντασία, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, φροντίζουν για πάνω από ένα αιώνα πλέον, να βρίσκονται κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντάς ένα συνδυασμό απόλαυσης που διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις. 

Φέτος λοιπόν, το Πάσχα έχει άρωμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ με μυρωδιές από μαστίχα και μαχλέπι, γεύση γνήσιας σοκολάτας και πολύ χρώμα!

Η παράδοση είναι στο DNA των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Διατηρώντας αναλλοίωτες τις συνταγές που κληρονόμησαν από τις προηγούμενες γενιές, με τη χρήση σύγχρονων μέσων και τεχνικών, σε συνδυασμό με την αέναη ανάγκη εξέλιξης και βελτίωσης, παράγουν γλυκίσματα όμορφα και ντελικάτα, με πλούσια γεύση και υφή με μεθυστικά αρώματα που ξεπηδούν από τα ανοιχτά παρασκευαστήρια των καταστημάτων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!

Άλλωστε η παράδοση βρίσκεται στην καρδιά και στην ψυχή των πρωτοπόρων της οικογένειας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που είχαν ως όραμα να μεταδώσουν τη φλόγα της μέσα από τη γεύση της ελληνικής Μικράς Ασίας. Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ εδώ και 100 χρόνια περιέχει ένα πλούσιο κράμα από στοιχεία που αντανακλούν τις καλύτερες ποιότητες του ελληνικού έθνους, την άκαμπτη αγωνιστικότητα, την γόνιμη αφομοίωση ετερόκλητων επιδράσεων, την απαράμιλλη καλαισθησία αλλά και την χριστιανική αλληλεγγύη που δέθηκε αξεδιάλυτα με την ελληνική συνείδηση.

Η αυθεντική γεύση της Πόλης στο τραπέζι σας

Από τα σμυρναίικα κουλουράκια μέχρι το ξακουστό μιλφέιγ, η παράδοση και η ποιότητα διατηρείται ακέραιη στο πέρασμα των χρόνων για να ξυπνάει μνήμες και να δημιουργεί αναμνήσεις σε όποιον δοκιμάζει τα γλυκά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!

Το περίφημο πολίτικο τσουρέκι, που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αποτελεί ένα πολύτιμο πολιτιστικό και γαστρονομικό “ντοκουμέντο” της εποχής, σας ταξιδεύει με την πλούσια γεύση και το άρωμα από μαστίχα και μαχλέπι και φυσικά, είναι πάντα ολόφρεσκο, χωρίς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη για όσους το επιλέξουν.

Η παράδοση “πασπαλίζεται” με δόσεις μοντερνισμού αφού θα το βρείτε σε 5 ακόμα σύγχρονες γεύσεις. Διαλέξτε ανάμεσα στο τσουρέκι “Caprice” με γέμιση πραλίνας με γκοφρέτα και επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, στο τσουρέκι “Oreo” με τα αγαπημένα σας μπισκότα και γέμιση κρέμα bavarian, ενώ μη διστάσετε να δοκιμάσετε το τσουρέκι Αλμυρή Καραμέλα ή Κεράσι και φυσικά το περίφημο γεμιστό τσουρέκι με Κάστανο που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Δείτε εδώ τα τσουρέκια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ→ https://www.konstandinidis.com/ola-ta-proionta#tsourekia

Σοκολατένια έργα τέχνης για μικρούς και μεγάλους!

Τα σοκολατένια αυγά γίνονται ο πιο όμορφος καμβάς ζωγραφικής για τους έμπειρους ζαχαροπλάστες του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ! Τα πιο ζωντανά χρώματα σχηματίζουν τις πιο παιχνιδιάρικες μορφές και χαρίζουν χαμόγελα και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους. Διακοσμημένα με μια απίστευτη ποικιλία σχημάτων, αφού θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο σοκολατένιο αυγό με τη μορφή πιγκουίνου ή χταποδιού και σε διάφορα μεγέθη (500γ. ή 220γρμ), αυτά τα μικρά έργα τέχνης είναι το πιο γλυκό δώρο για τους μικρούς μας φίλους!

Δείτε εδώ όλες τις πασχαλινές επιλογές ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ→ https://www.konstandinidis.com/ola-ta-proionta#paschalina

Το πιο αφράτο Μιλφέιγ που ζωντανεύει μπροστά σου

Τα λόγια περισσεύουν μπροστά στο ξύπνημα των γευστικών αισθήσεων που σου προκαλεί το το μιλφέιγ, το γλυκό-ναυραχίδα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ. Με όχημα τη φράση του πρωτεργάτη Λάζαρου Κωνσταντινίδη «Φρέσκο είναι αυτό που φτιάχνεις τώρα και το τρως τώρα», ο γιός του Γρηγόρης εισάγει το 1992 την καινοτομία του “Ανοιχτού Παρασκευαστηρίου” στην Αθήνα. Από τότε μέχρι σήμερα, χιλιάδες κόσμου παρελαύνουν μπροστά από το Παρασκευαστήριο για δουν την τέχνη των “χίλιων φύλλων”, να γευτούν τη μυρωδιά της φρέσκιας κρέμας από αγελαδινό γάλα του Θεσσαλικού Κάμπου και να μοιραστούν τη γευστική απόλαυση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι πασχαλινές επιλογές δεν τελειώνουν στα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, αφού εδώ θα βρεις το ιταλικό Colomba di Pasqua που σημαίνει “το περιστέρι του Πάσχα” (λόγω του σχήματός του) και είναι βασισμένο στη συνταγή του γνωστού σε όλους Panettone, με την ίδια αφράτη ζύμη, που συμπληρώνεται με μαργαριτάρια ζάχαρης και αμύγδαλα προτού ψηθεί.

Με ένα κλικ στο σπίτι σας!

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, είναι ένα από τα πρώτα ζαχαροπλαστεία που επένδυσε στο δικό του σύστημα παραγγελιοληψίας με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Μέσα από το eshop https://www.konstandinidis.com/ μπορείτε να περιηγηθείτε στη μεγάλη γκάμα των γλυκών και να τα παραλάβετε άμεσα στο σπίτι σας!

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-Γλυκά με Ιστορία από τη Μικρά Ασία

www.konstandinidis.com