Κουφώματα αλουμινίου ή συνθετικά: Τι θα βάλουμε στον χώρο μας

Τα κουφώματα αποτελούν ένα πολύ βασικό κομμάτι στη κατασκευή του χώρου μας, καθώς είναι αυτά που όχι μόνο έχουν κυρίαρχο ρόλο στην μόνωση και την προστασία του από εξωγενείς παράγοντες, αλλά καθορίζουν και την αισθητική του ταυτότητα.

Κουφώματα αλουμινίου ή συνθετικά: Τι θα βάλουμε στον χώρο μας
3'

Πάντα αναζητούμε για το σπίτι μας, τον χώρο μας, το καλύτερο και το πιο καλαίσθητο, αυτό που θα κάνει την διαφορά στην καθημερινότητα μας και θα εντυπωσιάζει τους καλεσμένους μας. Η επιλογή των κατάλληλων για τις ανάγκες του σπιτιού, σύγχρονων κουφωμάτων είναι το στοιχείο αυτό που θα κάνει όλη την διαφορά στην αισθητική του χώρου μας. Μια επιλογή που μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη για τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής που διαμένουμε και τις απαιτήσεις μας, θα μας συντροφεύει στην καθημερινότητά μας, προσφέροντάς μας αναρίθμητα οφέλη.

Ως πελάτες, θα κληθούμε να αποφασίσουμε το υλικό από το οποίο θα είναι φτιαγμένα τα κουφώματα του σπιτιού, του γραφείου ή και της επιχείρησής μας.

Κυρίαρχα λοιπόν αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι τα κουφώματα αλουμινίου και τα κουφώματα pvc.

Κουφώματα αλουμινίου: Η τελευταία τάση στην αρχιτεκτονική

Τα minimal κουφώματα αλουμινίου αρχικά αποτελούν την τελευταία τάση στην αρχιτεκτονική καθώς μας προσφέρουν μεγαλύτερες επιφάνειες υαλοπινάκων και μικρότερες επιφάνειες πλαισίων, πράγμα που μεταφράζεται σε ανοιχτούς και φωτεινούς χώρους, με μοντέρνο design.

Απλές γεωμετρικές φόρμες και η σύμφυση των εσωτερικών με τους εξωτερικούς χώρους αποτελούν κυρίαρχες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες κυριαρχούν στο σύγχρονο minimal ύφος. Τα προφίλ της σειράς MINIMAL Look της Elvial κατασκευάζονται για να προάγουν την αρχιτεκτονική που αγαπά τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

Αναφερόμαστε λοιπόν σε προϊόντα υψηλής εξειδίκευσης και απόλυτης ποιότητας
σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Στα κουφώματα αλουμινίου, θα βρούμε ασυναγώνιστες τιμές σε συνάρτηση με τις τεχνολογίες που διαθέτουν. Οι λειτουργίες τους, άλλωστε, προηγούνται των απαιτήσεων της εποχής - αδιαπραγμάτευτα!

Συνθετικά κουφώματα σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές

Εναλλακτική των επιλογών μας αποτελούν τα συνθετικά κουφώματα (κουφώματα PVC), τα οποία έχουν κατασκευαστεί με καινοτόμες τεχνολογίες που συνδυάζουν στον μέγιστο βαθμό τη μοντέρνα αισθητική και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, με άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Για εμάς που θέλουμε να διακοσμήσουμε και να θωρακίσουμε τον χώρο μας εξοικονομώντας χρήματα, τα κουφώματα PVC είναι η κατάλληλη επιλογή.

Η CLASSIC σειρά της εταιρείας Aluplast διαθέτει κομψές ευθείες γραμμές στα προφίλ, με αποτέλεσμα να εγγυάται διαχρονική κομψότητα. Επίσης, μια νέα ROUND LINE σειρά δημιουργήθηκε για αυτούς που ψάχνουν εξαιρετικές δυνατότητες δημιουργίας στα παράθυρά τους. Η συγκεκριμένη Aluplast σειρά χαρακτηρίζεται από ήπια εμφάνιση και ήπια στρογγυλοποίηση. Χάρη στις στρογγυλεμένες γραμμές, τα κουφώματα είναι κομψά, καλαίσθητα και ταιριάζουν απόλυτα στον χαρακτήρα τόσο των μοντέρνων όσο και των παραδοσιακών εσωτερικών χώρων.

Κατασκευασμένα, λοιπόν, είτε από αλουμίνιο υψηλής αισθητικής είτε από PVC άριστης ποιότητας, τα κουφώματα του χώρου που δημιουργούμε είναι αυτά που θα καθορίσουν την ταυτότητα και τη θωράκισή του για μια ζωή!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή