Bitcoin: Πρόβλεψη Bard για Bitcoin halving το 2024. XRP20 και Wall Street Memes τα επόμενα 100x;

H τιμή που θα έχει το Bitcoin το 2024 εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και ο Bard, τοποθετούν την τιμή στα 60.000 με 80.000 δολάρια.

Αρκετοί είναι οι αναλυτές που προσπαθούν να προβλέψουν την τιμή του Bitcoin το 2024. Με το halving να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά, η κοινότητα crypto προσπαθεί να εκτιμήσει πόσο θα ανέβει η τιμή του τον επόμενο χρόνο.

Φυσικά, αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το γεγονός αυτό, μπορείτε να εξετάσετε δύο κρυπτονομίσματα που αναμένεται να ανέβουν αρκετά το 2023.

Bard: Η τιμή του Bitcoin μετά το halving του 2024

Ως halving του Bitcoin, ορίζεται η μείωση της αμοιβής για την εξόρυξή του στο μισό. Κάτι που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια και αναμένεται στις 21 Απριλίου 2024. Ένα γεγονός που συνήθως οδηγεί στην αύξηση της τιμής του Bitcoin, κάτι που επιβεβαιώνει και η πρόβλεψη του Bard.

H τιμή που θα έχει το Bitcoin το 2024 εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και ο Bard, τοποθετούν την τιμή στα 60.000 με 80.000 δολάρια. Ωστόσο, αρκετά πιθανό είναι και το σενάριο να δούμε το $BTC να φτάνει ακόμη και τις 100.000 ή 120.000 δολάρια. Τιμή που θα σήμαινε άνοδο 4x περίπου, από την τιμή που έχει τώρα.

Το XRP20 είναι το νέο XRP

Η πρόσφατη δικαστική νίκη του Ripple ($XRP) ενάντια στο SEC οδήγησε, όπως ήταν λογικό, σε άνοδο της τιμής του. Ωστόσο, ένα νέο κρυπτονόμισμα το XRP20 έρχεται στο προσκήνιο, το οποίο αποτελεί ένα ERC20 Token στο Ethereum blockchain. Το XRP20 συγκέντρωσε τα βλέμματα των επενδυτών λόγω του μηχανισμού καύσης και Stake To Earn που προσφέρουν παθητικό εισόδημα, αναμένεται να εκτοξευθεί το προσεχές διάστημα.

Φανταστείτε πόσο κέρδος θα είχατε, αν σας δινόταν η ευκαιρία να επενδύσετε στο XRP, όταν η τιμή του ήταν στα χαμηλότερα επίπεδα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με το XRP20, το presale του οποίου έχει προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτών. Μάλιστα, με τον ρυθμό που εξελίσσεται η προπώληση των κερμάτων του, θεωρούμε ότι το ξεπούλημα δεν θα αργήσει και πολύ.

Η συνολική προσφορά του XRP20 ανέρχεται στα 100 δισ. με το 40% να διατίθεται στην προπώληση με τιμή $0.00009200.

Twitter Telegram

Αγοράστε XRP20 εδώ

Επένδυση 1$ εκατομμυρίου για Wall Street Memes

Το κρυπτονόμισμα Wall Street Memes παίρνει φόρα και μια μυστηριώδης κρυπτο φάλαινα επένδυσε 1 εκατομμύριο δολάρια στην προπώληση Wall Street Memes $WSM, τροφοδοτώντας φήμες πού θέλουν τον Έλον Μασκ να έχει σχέση με το νέο μιμίδιο το οποίο με αυτή την επένδυση ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Οι δημοφιλείς αναλυτές προπώλησης κρυπτονομισμάτων Jacob Crypto Bury και Crypto Dose προβλέπουν 10πλάσια κέρδη για $WSM.

Και το νόμισμα εξέτασαν γνωστά πρόσωπα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, όπως ο Michael Wrubel, CryptoWendyO και Cilinix Crypto.

Κέρδη 10 φορές ή ακόμα και 100 φορές από την τιμή διαπραγμάτευσης του $WSM στα 0,0337$ θα οδηγούσαν το διακριτικό να φτάσει τα $674 εκατομμύρια.

Αγοράστε Wall Street Memes εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.