Κρυπτονομίσματα: Η Crypto Whale επενδύει 1$ εκατομμύριο σε Wall Street Memes, XRP20 το επόμενο x100;

Η Crypto Whale επενδύει 1 εκατομμύριο δολάρια στην προπώληση της Wall Street Memes, που έφτασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια

Θα μπορούσε ο Έλον Μασκ – ο οποίος έχει αλληλεπιδράσει με τα Wall Street Memes στο Twitter (τώρα με την επωνυμία X) αρκετές φορές – να ευθύνεται για την επένδυση $1 εκατομμυρίου στο $WSM;

Η μυστηριώδη crypto whale αγόρασε $WSM σε μια σειρά από πέντε συναλλαγές ύψους 460 ETH αξίας 840.000 $ που εκτελέστηκαν σε διάστημα έξι λεπτών.

Άλλα 93 ETH κρυπτονομίσματα αγοράστηκαν από το ίδιο πορτοφόλι δύο εβδομάδες νωρίτερα. Συνολικά, 1 εκατομμύριο δολάρια έχει επενδυθεί σε $WSM από τη μυστηριώδη crypto whale.

Οι αγορές διακριτικών του $WSM από την crypto whale μπορούν να επαληθευτούν στο Etherscan.

Η ίδια διεύθυνση αγόρασε τα 93 ETH αξίας $WSM πριν από δύο εβδομάδες.

Τα κρυπτονομίσματα $WSM έχουν αυτήν τη στιγμή τιμή 0,0328 $ και μπορούν να αγοραστούν στην επίσημη σελίδα της προπώληση τώρα. Στο επόμενο στάδιο της προπώλησης, που έρχεται σύντομα, η τιμή ανεβαίνει στα 0,0331 $.

Οι πέντε αγορές από την μυστηριώδη crypto whale την Τρίτη (1η Αυγούστου) βοήθησαν την προπώληση να ξεπεράσει το όριο των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, ωθώντας την προς τον στόχο των 30 εκατομμυρίων δολαρίων και το επιτυχημένο τέλος της προπώλησης του διακριτικού.

Αν θέλετε να αγοράσετε $WSM κρυπτονομίσματα μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό εδώ. Επίσης σας έχουμε και την πρόβλεψη για το πώς θα κινηθεί το κρυπτονόμισμα μόλις βγει στα ανταλλακτήρια εδώ.

Ως αποτέλεσμα της δημοτικότητας του κρυπτονομίσματος Wall Street Memes και της μεγάλης κάλυψης από τα media βλέπουμε την αναζήτηση στο Google για τα Wall Street Memes να έχει πιάσει φωτιά.

Μήπως το κρυπτονόμισμα Wall Street Memes είναι το επόμενο Bitcoin;

XRP20: Το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκτοξευθεί;

Οι δημιουργοί του XRP, δεν πραγματοποίησαν δημόσια πώληση του κρυπτονομίσματος. Η ομάδα του νέου κρυπτονομίσματος XRP20 θέλει να διορθώσει αυτή την αδικία και δίνει την ευκαιρία όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν να επενδύσουν στο κρυπτονόμισμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Statista (βλ. διάγραμμα παρακάτω) από το 2013 έως το 2017, το XRP αυξήθηκε σε τιμή από 0,01 $ σε 2,28 $ για κέρδη ύψους 22.700% με υψηλότερη σημείο τα 3,84 $ το οποίο θα έφερνε μεγάλα κέρδη σε μικροεπενδυτές αν τους είχε δοθεί η ευκαιρία να αγοράσουν XRP.

Το XRP20 κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και ενδέχεται να ξεπεράσει το XRP λόγο του αποπληθωριστικού στοιχείου του και τον μηχανισμό stake-to-earn.

Το XRP20 είναι ένα αποπληθωριστικό νόμισμα – το 0,1% κάθε συναλλαγής αγοράς και πώλησης θα καίγεται και αυτό, με την πάροδο του χρόνου, θα μειώσει την προσφορά που κυκλοφορεί.

Το αρχικό XRP απευθύνεται προς χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δεν είχε μηχανισμό πονταρίσματος. Το XRP20 το διορθώνει εισάγοντας το ποντάρισμα on-chain, έτσι ώστε να μπορείτε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα από τα XRP20 κρυπτονομίσματα που κατέχεται στο πορτοφόλι σας.

Επίσημη ιστοσελίδα XRP20 Οδηγός αγοράς XRP20


Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.