Πού θα βρείτε και πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο αναβατόριο σκάλας με βάση τις ανάγκες σας

Στη Draculis, που αντιπροσωπεύει την Stannah, θα βρείτε μία τεράστια γκάμα μοντέλων για ευθείες ή κυκλικές σκάλες, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Η αλήθεια είναι πως όσο πιο σύντομα αποκτήσετε το δικό σας αναβατόριο σκάλας, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε την ελευθερία και θα αξιοποιήσετε την καθημερινότητά σας.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, το εξής: Πού θα βρείτε το κατάλληλο αναβατόριο σκάλας για τις ανάγκες σας; Μα φυσικά στη Draculis. Διότι αντιπροσωπεύοντας την Stannah, δηλαδή την «Νο1» εταιρεία παγκοσμίως με περισσότερες από 800.000 εγκαταστάσεις, η Draculis διαθέτει μία τεράστια γκάμα μοντέλων για ευθείες ή κυκλικές σκάλες, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μάλιστα, κάθε μοντέλο είναι σχεδιασμένο για να βοηθά όλους τους χρήστες με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας, προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα, χωρίς φόβο, κόπο ή τον κίνδυνο πτώσης.

Αν αναρωτιέστε πώς ένα αναβατόριο σκάλας μπορεί να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σας, στη λίστα που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα.

1. Αποτρέπουν τις πτώσεις: Με ένα αναβατόριο σκάλας θα είστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Διότι μπορεί να παίρνετε ήδη κάποια μέτρα για να αποφύγετε μια ενδεχόμενη πτώση από τα σκαλοπάτια, αλλά κανένα από αυτά δεν σας προσφέρει την ίδια ασφάλεια από ένα κάθισμα σκάλας.

2. Σας προσφέρουν ηρεμία: Χωρίς φόβο για τα σκαλοπάτια θα ξέρετε πλέον ότι η μετακίνηση γίνεται με ασφάλεια στη σκάλα, μέσα στο σπίτι σας. Τα αναβατόρια σκάλας θα σας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι, γνωρίζοντας ότι πλέον θα μπορείτε να είστε ήσυχοι και χωρίς άγχος.

3. Σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας: Με ένα αναβατόριο σκάλας της Draculis, εξοικονομείτε την ενέργεια που χρησιμοποιούσατε για να ανεβαίνετε ή να κατεβαίνετε τη σκάλα σας. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσα άλλα πράγματα θα μπορείτε τώρα να κάνετε.

4. Τοποθετούνται γρήγορα και απλά: Η εγκατάσταση του αναβατορίου σκάλας με καρέκλα απαιτεί λιγότερο από μία ημέρα, οπότε θα έχετε πάλι το σπίτι σας διαθέσιμο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

5. Τα αναβατόρια σκάλας είναι πιο οικονομικά: Και σίγουρα είναι πιο εύκολη λύση από την επιλογή της μετακόμισης, αφού σας προσφέρουν πρόσβαση με άνεση σε όλους τους χώρους, χωρίς να περιορίζεστε αποκλειστικά στο ισόγειο του σπιτιού σας.

6. Χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες: Ίσως να σας προβληματίζει η ταλαιπωρία της αγοράς και εγκατάστασης ενός αναβατορίου σκάλας. Μπορεί να νομίζετε ότι η εγκατάσταση θα απαιτεί βαριές εργασίες, μεγάλη αναστάτωση και τροποποιήσεις στο σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι πως η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας, γίνεται απευθείας στις σκάλες σας, χωρίς μερεμέτια και χωρίς κάποια αναστάτωση για εσάς, το σπίτι σας και τους υπόλοιπους ενοίκους.

7. Δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Draculis ανοίγουν απλώς μερικές μικρές τρύπες στις σκάλες σας και τοποθετούν το αναβατόριο σκάλας. Δεν προκαλούνται μόνιμες βλάβες και οι τεχνικοί καθαρίζουν πάντα τον χώρο μετά την εγκατάσταση.

8. Δεν σας επιβαρύνουν οικονομικά: Η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας είναι πολύ προσιτή και οικονομική. Για να σας φέρουμε ένα παράδειγμα, κοστίζει λιγότερο από τη λειτουργία ενός βραστήρα.

9. Τα αναβατόρια σκάλας είναι ευέλικτα: Ανεξάρτητα από το πόσο στενή είναι η σκάλα σας, τη μορφή της (ευθεία ή κυκλική) ή την κλίσητης, η Draculis θα σας προσφέρει ένα αναβατόριο, προσαρμοσμένο τέλεια σε αυτήν.

Το σίγουρο είναι πως η Draculis έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 7.250 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, εγγυάται ότι με την αγορά ενός αναβατορίου σκάλας, θα αρχίσετε πάλι να χρησιμοποιείτε τα σκαλοπάτια σας άνετα, χωρίς πόνους στα γόνατα ή τη μέση και κυρίως χωρίς κανένα άγχος.

Όλα τα προϊόντα, μάλιστα, πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων και είναι Πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2018 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον, ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων της Draculis, σας εξασφαλίζει την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη/service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Όσο για τα σημεία που κάνουν πιο αξιόπιστη την αγορά σας, είναι τα εξής: Πανελλαδική εξυπηρέτηση, εγγύηση έως 10 έτη, άρτια καταρτισμένο τμήμα σχεδίασης, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών, μικροί χρόνοι παράδοσης, οργανωμένο service.

Καλέστε τώρα στη Draculis και ζητήστε ραντεβού με έναν μηχανολόγο, που θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας και επιπλέον επωφεληθείτε από τη δωρεάν μελέτη της σκάλας σας, για να γνωρίζετε ακριβώς το κόστος.