Altcoins που έχουν γίνει πιο δημοφιλή από το Ethereum

Μεταξύ των νέων κρυπτονομισμάτων που έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα, δύο ξεχώρισαν ως τα καλύτερα altcoins για το 2023.

Altcoins που έχουν γίνει πιο δημοφιλή από το Ethereum
3'

Με το Ethereum να παλεύει να διατηρήσει την τιμή του πάνω από τα 1.600 δολάρια, αρκετοί είναι οι επενδυτές που στρέφουν την επιλογή τους σε δημοφιλή altcoins. Άλλωστε, τα νέα κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν έχουν μεγαλύτερες προοπτικές κέρδους από ό,τι μια πιο σταθερή επιλογή όπως το Ethereum, το Solana, ακόμη και το Bitcoin.

Σε ποια altcoins αξίζει να επενδύσω σήμερα;

Μεταξύ των νέων κρυπτονομισμάτων που έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα, δύο ξεχώρισαν ως τα καλύτερα altcoins για το 2023. Ο λόγος για το Wall Street Memes και το Bitcoin BSC. Κάθε ένα από αυτά προσφέρει τα δικά του πλεονεκτήματα. Το σίγουρο όμως είναι πως τόσο το $WSM όσο και το $BTCBSC έχουν στρέψει όλη την κοινότητα crypto πάνω τους.

Wall Street Memes – Προπώληση με 25+ εκατομμύρια και σύντομα στα ανταλλακτήρια

Συνήθως, η αγορά κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνει αρκετές ορολογίες, ανάλυση γραφημάτων και οικονομικές συζητήσεις. Το Wall Street Memes φέρνει μια αναζωογονητική δόση χιούμορ και ενθουσιασμό στην κοινότητα, με τα εξαιρετικά του memes. Πρόκειται για το καλύτερο meme coin στο οποίο αξίζει να επενδύσει κάποιος την παρούσα χρονική στιγμή. Συνδυάζοντας μάλιστα τα memes με τη χρησιμότητα, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας και να πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα presales εδώ και πολύ καιρό.

Λαμβάνοντας γνώση όλα τα ανωτέρω, αρκετοί είναι οι επενδυτές που υποστηρίζουν ότι το $WSM μπορεί εύκολα να γίνει το επόμενο 10x κρυπτονόμισμα ή ακόμη και να φτάσει το πολυπόθητο για όλους 100x.

Αγοράστε Wall Street Memes

Bitcoin BSC - Το νέο Bitcoin του Binance με λειτουργία staking

Το Bitcoin BSC είναι ένα έργο που στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του πιο διάσημου κρυπτονομίσματος στον κόσμο, του Bitcoin και της έξυπνης αλυσίδας Binance (BNB). Αν και το Bitcoin αποτελεί το δημοφιλέστερο crypto coin και την πιο σταθερή επιλογή των επενδυτών, η δυνατότητα για κέρδη είναι πολύ μικρότερη πλέον.

Έτσι, οι επενδυτές στρέφονται σε εναλλακτικές επιλογές altcoin, οι οποίες προσφέρουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και από τα επόμενα μεγάλα κρυπτονομίσματα, όπως το Ethereum και το Solana. Στην προκειμένη περίπτωση, το Bitcoin BSC αποτελεί ένα νέο Bitcoin, το οποίο έρχεται για να αναπαραστήσει την τεράστια επιτυχία του BTC.

Το presale του έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα σε μόλις λίγες μέρες κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.8 εκατομμύρια σε κεφάλαια. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το hard cap που έχει ορίσει, η προπώληση σύντομα θα ολοκληρωθεί και θα ακολουθήσει η καταχώρηση στα DEX.

Αγοράστε Bitcoin BSC

Επενδύστε σε altcoins που είναι πιο δημοφιλή από το Ethereum

Εάν λοιπόν και εσείς αναζητάτε νέα κρυπτονομίσματα για επένδυση, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν τεράστια κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι καλύτερες επιλογές που έχετε να κάνετε είναι το Wall Street Memes και το Bitcoin BSC.

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή