ProntoPegno: H αξιόπιστη, γρήγορη και εύκολη λύση ενεχυροδανεισμού για τις καθημερινές ανάγκες

Από την αρχή του χρόνου, αρκετοί άνθρωποι καθημερινά περνούν τις πόρτες του υποκαταστήματος Αθηνών της ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ, για να δώσουν ως ενέχυρο τα κοσμήματά τους ή άλλα τιμαλφή.

ProntoPegno:  H αξιόπιστη, γρήγορη και εύκολη λύση ενεχυροδανεισμού για τις καθημερινές ανάγκες
3'

Τα τελευταία χρόνια, ο δανεισμός με ενέχυρο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όσους χρειάζονται άμεση ρευστότητα, χωρίς να πρέπει να περάσουν από χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες. Το μόνο που χρειάζονται είναι πολύτιμα αντικείμενα, που έχουν είτε σε ένα συρτάρι είτε σε κάποια τραπεζική θυρίδα.

Από την αρχή του χρόνου, αρκετοί άνθρωποι καθημερινά περνούν τις πόρτες του υποκαταστήματος Αθηνών της ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ, για να δώσουν ως ενέχυρο τα κοσμήματά τους ή άλλα τιμαλφή.

Τα οφέλη του ενεχυροδανειστηρίου

Ποιος είναι ο στόχος των ανθρώπων που προτιμούν να δώσουν ως ενέχυρο κάποιο περιουσιακό στοιχείο τους; Να λάβουν άμεσα χρήματα. Το ενεχυροδανειστήριο είναι μια αποτελεσματική λύση που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, για να αντιμετωπίσει απροσδόκητα γεγονότα, ενώ επίσης αποτελεί λύση για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε παραδοσιακούς τρόπους δανεισμού ή που αντιμετωπίζουν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να έρθετε στο υποκατάστημά της ProntoPegno με την ταυτότητά σας για να βάλετε ως ενέχυρο το περιουσιακό στοιχείο που επιθυμείτε. Μετά από εκτίμηση, θα σας χορηγηθεί αμέσως δάνειο για την αξία του κοσμήματος ή του αντικειμένου.

Αφού λοιπόν, ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, εάν αποδεχτείτε την πρόταση, μπορείτε να πληρωθείτε σε μετρητά έως 500€ κατ' ανώτατο όριο ή με τραπεζικό έμβασμα για μεγαλύτερα ποσά.

Το ενεχυροδανειστήριο επιτρέπει στους ανθρώπους να αποκτήσουν χρήματα γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστούν μόνιμα τα υπάρχοντά τους, μιας και μπορούν να τα πάρουν πίσω μόλις αποπληρώσουν το δάνειο, συμπεριλαμβανομένων των τόκων.

Το ProntoPegno αποτελεί την πρώτη επιλογή ενεχυροδανεισμού

Η ανάγκη να γνωρίζουν την πραγματική αξία των πολύτιμων αντικειμένων τους αλλά και οι περιπτώσεις που θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν άμεσα τις προσωπικές ή επιχειρηματικές τους ανάγκες, είναι οι λόγοι που ωθούν όλο και περισσότερους ανθρώπους να περάσουν τις πόρτες της ProntoPegno.

Άλλωστε, το ενεχυροδανειστήριο είναι μια ασφαλής εναλλακτική που χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα στις μέρες μας. Ο μέσος όρος δανείου για το 2023 ήταν τα 900 ευρώ και τα πιο δημοφιλή είδη ήταν ο χρυσός, οι χρυσές λίρες και τα ρολόγια πολυτελείας, με μέση διάρκεια δανεισμού τους 3 μήνες, με μέγιστη δυνατή διάρκεια δανείου το ένα έτος.

Η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ είναι το ελληνικό υποκατάστημα του Ομίλου της Banca Sistema, που ιδρύθηκε το 2022 και εδρεύει στην Αθήνα. Ως μέλος του Ομίλου της Banca Sistema, προσφέρει μοναδική ποιότητα υπηρεσιών στον τομέα της ενεχυροδανεισμού στην Ελλάδα, στον οποίο σήμερα κυριαρχούν πολλοί ανεξάρτητοι και μικροί φορείς. Μέσω των καταρτισμένων ειδικών της, η ProntoPegno εγγυάται ότι οι πελάτες της λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με την καλύτερη τιμολογιακή πολιτική στην αγορά και με την αξιοπιστία που μόνο ένας τραπεζικός όμιλος μπορεί να προσφέρει.

«Υπάρχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν και εκφράζουν τις κατευθυντήριες αρχές του τρόπου λειτουργίας μας, ενώ προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Οι κατευθυντήριες αρχές μας είναι η κατανόηση των αναγκών, η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Νικόλαος Κερμελής, Country Manager της ProntoPegno.

Το υποκατάστημα της Αθήνας βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 75. Είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@prontopegno.gr ή τηλεφωνικά στο +30 211 1989380.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή