Ιστορία 167 χρόνων: Το «κλειδί» της επιτυχίας της εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Η εμπιστοσύνη που εμπνέει μια εταιρεία στους καταναλωτές της είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί το πιο βασικό στοιχείο, για να χτιστούν δομημένες σχέσεις μεταξύ επιχείρησης και καταναλωτών. Και αυτό, διότι πάντα όταν επιλέγουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μιας εταιρείας, θέλουμε πρώτα να αισθανόμαστε σίγουροι και ασφαλείς.

Ιστορία 167 χρόνων: Το «κλειδί» της επιτυχίας της εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας
4'

Από το ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι το φυσικό αέριο που θα βάλουμε στο σπίτι μας, επομένως, ένα είναι το σίγουρο. Όταν έρχεται η στιγμή να αποφασίσουμε ποια εταιρεία θα εμπιστευτούμε, πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η απάντηση θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Και πώς θα γίνει αυτό; Απαριθμώντας τα χαρακτηριστικά, τα οποία ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες της οικογένειάς μας όσο και σε εκείνες της εποχής.

Και κάπου εδώ, μπαίνει στην «εξίσωση» το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, που καλύπτει τις ανάγκες μας, έτσι ώστε να πούμε «ναι» σε όλα όσα μας προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως εδώ και 167 χρόνια, χιλιάδες πελάτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, εμπιστεύονται το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

#1 Η ιστορία πίσω από την εταιρεία

Άραγε, όταν επιλέγουμε μια εταιρεία, αναρωτιόμαστε καθόλου ποια είναι η ιστορία της; Κι αν ναι, μπαίνουμε στη διαδικασία να την ψάξουμε; Αν δεν το κάνουμε, μάλλον ήρθε η στιγμή και αυτό, διότι η ιστορία και η πορεία πίσω από κάθε μεγάλη επιχείρηση, σημαίνουν πολλά για την ίδια και προσδίδουν νόημα στη σύγχρονη εικόνα της.

Για παράδειγμα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας διαθέτει μια πλούσια ιστορία, η οποία μετρά πάνω από 167 χρόνια πορείας, αφού ξεκίνησε το 1857 και αποτελεί τον ιστορικότερο πάροχο της χώρας. Το 1988 μάλιστα, πραγματοποίησε την πρώτη εισαγωγή φυσικού αερίου στην Ελλάδα και έκτοτε, εξελίσσεται διαρκώς με βάση τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και κάνοντας διαχρονικά τις πιο μεγάλες επενδύσεις. Έχοντας κατά νου, όλες αυτές τις πληροφορίες, λοιπόν, σίγουρα, είναι πιο εύκολο να κάνουμε τη σωστή επιλογή για εμάς, την οικογένεια ή ακόμη και την επιχείρησή μας.

#2 Η εξέλιξη σύμφωνα με τις αρχές της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης

Φυσικά, η εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό, στον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί τους πελάτες της. Πόσες φορές έχουμε περιμένει με τις ώρες στις ατελείωτες ουρές καταστημάτων ή στο ακουστικό του τηλεφώνου, σε κλήσεις χωρίς ανταπόκριση; Αν έχεις και εσύ στο μυαλό σου αρκετά παραδείγματα, μάθε πως ευτυχώς οι επιχειρήσεις εξελίσσονται μαζί με την εποχή τους.

Και αυτό, διότι στην εποχή της ψηφιοποίησης, ο ψηφιακός μετασχηματισμός δείχνει τον «δρόμο» προς την πρόοδο, και μία εταιρεία όπως το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, δεν θα μπορούσε να μην το γνωρίζει αυτό. Έτσι, αφουγκράζεται καθημερινά τις ανάγκες μας, διαμορφώνοντας πλατφόρμες που διευκολύνουν και καταπολεμούν τη γραφειοκρατία. Πολύ απλά λοιπόν, έχουμε τη δυνατότητα -οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας- να ενημερωνόμαστε για τις υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφερόμαστε και να εξυπηρετούμαστε άμεσα και χωρίς αναμονή.

Σε αυτό βέβαια, συμβάλλει και το Mobile App – myFysikoaerio, η εφαρμογή που παρέχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στους λογαριασμούς και τις υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου. Και όλα αυτά, μόνο με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού μας.

#3 Βιώσιμη ανάπτυξη και προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα

Καθώς η κλιματική αλλαγή έχει αρχίσει να επηρεάζει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, σίγουρα η πράσινη μετάβαση και οι ενέργειες που ανταποκρίνονται στις αξίες της βιωσιμότητας, είναι στα «συν» της εταιρείας που επιλέγουμε.

Μία από αυτές τις ενέργειες, λοιπόν, είναι και η δημιουργία του μεγαλύτερου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αφού η επένδυση στην ηλεκτροκίνηση αποτελεί πολύ σημαντική πρωτοβουλία για ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Άλλωστε, η νέα εποχή προτάσσει τη βιωσιμότητα και την πράσινη ανάπτυξη και αυτές οι ενέργειες είναι η κατάλληλη αφορμή για να πάμε ένα «βήμα» πιο μακριά την ενσυναίσθησή μας, αλλά και να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς που τις υποστηρίζουν.

Για εμάς, λοιπόν, που η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω, δεν έχουμε παρά να βάλουμε στην καθημερινότητά μας, μία εταιρεία που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η κάλυψη των αναγκών μας είναι προτεραιότητα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή