Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Fischer, ο Αντίνοος Αλμπάνης μάς προσκαλεί να απολαύσουμε τη ζωή

Καθώς η καθημερινότητα «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς, τις περισσότερες φορές το να βρούμε ευκαιρίες να απολαύσουμε τη ζωή, μοιάζει πολυτέλεια.

Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Fischer, ο Αντίνοος Αλμπάνης μάς προσκαλεί να απολαύσουμε τη ζωή
4'

Και αυτό, κυρίως διότι πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να αφιερώσουμε πολύ χρόνο, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές. Μήπως, όμως, τελικά δεν είναι ούτε χρονοβόρο ούτε δύσκολο, καθώς ακόμα και οι πιο μικρές στιγμές μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικά ξεχωριστές;

Η απόλαυση της ζωής είναι επιλογή

Παίρνοντας έμπνευση από αυτές τις καθημερινές στιγμές λοιπόν, που με μικρές «πινελιές» και την προσωπική αισθητική και οπτική του καθενός, μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστές εμπειρίες, η Fischer μας προσκαλεί να αναζητήσουμε ευκαιρίες, ούτως ώστε να απολαύσουμε τη ζωή.

Και επειδή, μία εικόνα πάντα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, η αγαπημένη Pilsener μπίρα δημιούργησε τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια «Taste the Experience», με πρωταγωνιστή τον πρώτο Έλληνα ambassador της, Αντίνοο Αλμπάνη, έναν ηθοποιό που ξεχωρίζει για το ταλέντο του, υπό την ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως πίσω από τη δημιουργία και την επιμέλεια της ταινίας βρίσκεται η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Foss Productions.

Στην τηλεοπτική ταινία, ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράζεται μαζί μας πώς, με μια Fischer, κάθε περίσταση η οποία φαινομενικά είναι απλή μπορεί να γίνει πραγματική απόλαυση, όπως συμβαίνει μια συνηθισμένη βραδιά στο σπίτι με φίλους, η οποία τελικά καταλήγει σε ένα party ή μια βραδιά στην ταράτσα που θυμίζει θερινό σινεμά. Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του;

Όσο για το τι λένε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες για τη φιλοσοφία της καμπάνιας και τη συνεργασία με τη Fischer, ο Αντίνοος Αλμπάνης τόνισε πως «Η απόλαυση της ζωής είναι επιλογή». Ο ίδιος μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως χαίρεται ιδιαίτερα για τη συνεργασία του με τη Fischer, η οποία ξεκινάει με αυτήν την καμπάνια, ενώ περιλαμβάνει και δράσεις που επικεντρώνονται στον αγαπημένο του κινηματογράφο.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κεκάτος υπογραμμίζει πως η ταινία «Taste the Experience» διακρίνεται για τον συνδυασμό της ξεχωριστής αισθητικής της και του έξυπνου χαρακτήρα της Fischer, με την προσιτή προσωπικότητα του πρωταγωνιστή Αντίνοου Αλμπάνη. «Είναι μια ξεχωριστή συνεργασία, που δημιούργησε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, χάρη στην εξαιρετική ομάδα», υπογράμμισε ο σκηνοθέτης.

Και όμως, οι μικρές καθημερινές στιγμές μπορεί να είναι ξεχωριστές

Τι θα λέγατε, αν την επόμενη φορά που θα μεταφερθούμε στο μπαλκόνι ενός φιλικού σπιτιού -μιας και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει- βάλουμε τον κατάλληλο φωτισμό, λίγη upbeat μουσική (σε λογική ένταση, υπάρχουν και γείτονες), μερικά σνακ και μία παγωμένη Fischer;

Και κάπως έτσι, μία συνηθισμένη βραδιά με τους αγαπημένους μας φίλους μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Εναλλακτικά, για τους σινεφίλ της παρέας, υπάρχει αντιπρόταση, αφού αντί για μουσική, μπορούμε να βάλουμε έναν προτζέκτορα και ένα laptop, έτσι ώστε να δούμε μια ταινία και να κάνουμε το μπαλκόνι μας να μοιάζει με σινεμά.

Και αυτό, διότι δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να απογειώσουμε απλές, καθημερινές στιγμές, δημιουργώντας ξεχωριστές εμπειρίες. Μερικές φορές, αρκεί απλά να υπάρχει καλή διάθεση και να πούμε «cheers» στις μικρές, όμορφες στιγμές που «χαρίζει» η καθημερινότητα.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε μια φαινομενικά συνηθισμένη κατάσταση, αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να σκεφτούμε ποια είναι εκείνη η μικρή «πινελιά» που μπορούμε να προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας, ώστε μια μικρή στιγμή να γίνει ξεχωριστή. «Taste the experience», μας θυμίζει η Fischer και εμείς λέμε πως είναι ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα.

Αν θέλεις να ανακαλύψεις τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρει η Fischer, γίνε τώρα μέλος στο Fischer Presents.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fischer, καθώς και τους λογαριασμούς της Pilsener μπίρας σε Facebook και Instagram.

#TasteTheExperience #FischerBeer

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή