Πώς η μαγεία μιας… ΝΥΜΦΗΣ κρύβεται στο ποτήρι μας

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ μας κάνει να πιστεύουμε πως τίποτα δεν αποκλείεται.
Πώς η μαγεία μιας… ΝΥΜΦΗΣ κρύβεται στο ποτήρι μας
3'

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με ένα σύντομο κουίζ: Σε έναν κόσμο που κάποιες στιγμές μοιάζει περισσότερο ορθολογικός, υπάρχει χώρος για λίγη -έστω- μαγεία; Αρκεί να δοκιμάσουμε μία παγωμένη μπύρα ΝΥΜΦΗ και πολύ γρήγορα θα έχουμε την απάντηση που ψάχνουμε. Διότι η μπύρα ΝΥΜΦΗ έρχεται να μας δείξει πως η μαγεία υπάρχει παντού γύρω μας και περιμένει να την ανακαλύψουμε όπου κι αν βρεθούμε.

Και για εμάς, που αναρωτιόμαστε πώς γίνεται αυτό, το μόνο που χρειάζεται, είναι να πάρουμε έμπνευση από την πρώτη τηλεοπτική καμπάνια της μπύρας ΝΥΜΦΗ, που με πρωταγωνίστρια την εμβληματική γοργόνα της ετικέτας της παίρνει μορφή και γίνεται barwoman σε ένα μπαρ στα… Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Και κάπως έτσι, θα είμαστε σίγουροι πως «Τίποτα δεν αποκλείεται».

Μία μπύρα που μας κάνει να πιστέψουμε στη μαγεία

Διότι πολλές φορές, μια μικρή αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας είναι αρκετή για να δούμε τον κόσμο στις πιο μαγικές μεταμορφώσεις του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρουμε την μπύρα ΝΥΜΦΗ με τη χρυσαφένια όψη της στο χέρι, αφού είναι ικανή να φέρει τη μαγεία από το ποτήρι μας… στη ζωή μας.

Αυτό κάνει άλλωστε, εδώ και πέντε χρόνια, «ταράζοντας» τα ποτήρια μας και παίρνοντας έμπνευση από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τις αντιθέσεις και τις μυρωδιές μέσα στις οποίες «γεννήθηκε» η ίδια. Από τον συνδυασμό, δηλαδή, πέντε λυκίσκων, στους οποίους οφείλει τα ανθώδη αρώματά της, τη φρουτώδη γεύση της και την ήπια πικρή επίγευσή της, που δίνει «γεύση» στις στιγμές μας.

nimfi2.jpg

Παίρνοντας έμπνευση από τον μύθο της γοργόνας της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι σχεδιαστές, δημιουργοί και εμπνευστές για να αποτυπώσουν τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της πόλης σε ένα κοινό σύμβολο, που ακούει στο όνομα «ΝΥΜΦΗ».

nimfi4.jpg

Με την αγαπημένη μας παγωμένη μπύρα, τίποτα δεν αποκλείεται

Και κάπως έτσι, είμαστε σίγουροι πια: Η μαγεία βρίσκεται σε κάθε στιγμή μας και σε κάθε μέρος που επισκεπτόμαστε, αρκεί να θέλουμε να τη δούμε. Αυτό «έρχεται» να μας πει και η νέα τηλεοπτική και digital καμπάνια της μπύρας ΝΥΜΦΗ, όπου η εμβληματική γοργόνα της ετικέτας της παίρνει μορφή, για να μας συστηθεί στον πραγματικό κόσμο και να μας υπενθυμίσει πως η μαγεία κρύβεται σε κάθε στιγμή μας.

nimfi5.jpg

Η ίδια μάλιστα, σε συνδυασμό με την αγαπημένη μας μπύρα αλλά και την ξεχωριστή παρουσία της μουσικού Matina Sous Peau, με την ατμοσφαιρική διασκευή στο τραγούδι της «Μεταμορφώσεις», δημιουργούν ένα μαγικό ρεαλισμό, αφού διαμορφώνουν μία νέα εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

nimfi7.jpg

Την επόμενη φορά λοιπόν, που κάποιος θα μας ρωτήσει εάν στον δικό μας κόσμο, υπάρχει χώρος για λίγη -έστω- μαγεία, η απάντηση θα είναι ξεκάθαρη: Ναι! Αν, λοιπόν και φέτος θέλουμε να δημιουργήσουμε τις πιο «μαγικές» στιγμές, αρκεί να έχουμε μία μπύρα ΝΥΜΦΗ στο χέρι μας και να παρακολουθήσουμε την πρώτη της τηλεοπτική καμπάνια, για να δούμε πως τίποτα δεν αποκλείεται, όπου και αν βρεθούμε, όταν πιστεύουμε στη μαγεία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή