Mediterranean College - Γίνε το Όνειρό σου

Δύο βασικά χαρακτηριστικά της φοίτησής σου στο Mediterranean College. Γνωρίζεις γιατί;
Mediterranean College - Γίνε το Όνειρό σου
3'

Μια ιστορία σπονδυλωτή, καθημερινή για τα μεγάλα όνειρα. Τρεις πρωταγωνιστές με διαφορετικούς στόχους, αλλά με κοινή επιθυμία! Γιατί ο Κώστας, η Ειρήνη και η Μαρία είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται!!

Και αν η παραπάνω ιστορία σε αφορά, τότε μείνε συντονισμένος/η για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Mediterranean College, η οποία καταλήγει με μια σχεδόν επιτακτική προτροπή: «Γίνε το Όνειρό σου»!

Είτε πρόκειται να πάρεις τη μεγάλη απόφαση, είτε χρειαστεί να αλλάξεις την αρχική σου επιλογή, ακόμη και αν σπούδασες κάτι που «έπρεπε» και όχι κάτι που ανέκαθεν «ήθελες», είναι σημαντικό η επιλογή σου να διακρίνεται από αξιοπιστία και πρωτοπορία!

Δύο βασικά χαρακτηριστικά της φοίτησής σου στο Mediterranean College. Γνωρίζεις γιατί;

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Το Mediterranean College:

  • Είναι το 1ο ελληνικό, ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα. Με έτος ίδρυσης το 1977, το Κολλέγιο σύναψε την 1η συνεργασία franchise με δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο το 1991 (Coventry University), ενώ το 1989 έφερε το πρώτο MBA στην Ελλάδα (Laredo State University).
  • Αποτελεί το μοναδικό ίδρυμα στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση, που έχει γίνει ισότιμα δεκτό ως μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (European University Association).
  • Διαθέτει το 1οολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης, δικτύωσης & αποκατάστασης φοιτητών στον χώρο της ελληνικής ιδιωτικής εκπαίδευσης (MC Employability Scheme®), με πολύπλευρες δράσεις και υπηρεσίες, σε συνεργασία με 500+ επιχειρήσεις και οργανισμούς.
  • Είναι το μοναδικό Κολλέγιο που εδώ και 25 χρόνια υιοθετεί δίγλωσσο μοντέλο εκπαίδευσης (Ελληνικά & Αγγλικά), χωρίς προσθήκη προπαρασκευαστικού έτους, για δημιουργία δίγλωσσων απόφοιτων με διευρυμένες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προοπτικές.
  • Συνεργάζεται με σημαντικές προσωπικότητες που πλαισιώνουν το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Μέλη του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Κολλεγίου υπήρξαν προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας όπως οι Noam Chomsky, η Graciela Chichilnsky (Columbia University) και ο Richard Falk (Princeton University).

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η εκπαιδευτική αποτελεσματικότητα του Mediterranean College βασίζεται σε τέσσερις άξονες:

  1. Παροχή εκπαίδευσης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, συνδεδεμένη με τη σύγχρονη πραγματικότητα και απόλυτα συνυφασμένη με την επαγγελματική επιτυχία.
  2. Προσωπική επαφή με τους φοιτητές και προσφορά εξατομικευμένης υποστήριξης.
  3. Δημιουργία έρευνας, η οποία ενσωματώνεται άμεσα στη διδασκαλία των προγραμμάτων.
  4. Προσφορά «βιωματικής μάθησης», όπου οι φοιτητές εφαρμόζουν στην πράξη όλα αυτά που διδάσκονται.

Το Mediterranean College αποτελείται από 9 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 50+ αναγνωρισμένα Bachelor’s, Master’s - MBA και Professional Doctorate στους πιο hot τομείς, σε συνεργασία με διακεκριμένα βρετανικά πανεπιστήμια: University of Derby (TEF Gold, TOP50 - Guardian Guide, 2023) και University of Wolverhampton.

Επιπλέον, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Mediterranean Professional Studies θα βρεις 30+ πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης.

Γιατί όταν πρόκειται για τις σπουδές σου, σημαντικό είναι να «είσαι» με τον… πρωτοπόρο!

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και τους τρόπους χρηματοδότησης που προσφέρονται:

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ: 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

Επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας:

Αθήνα: Πατησίων 94 & Κοδριγκτώνος 13, 10434

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή