Η hoper, η 1η αερογραμμή ελικοπτέρων στην Ελλάδα, εγκαινιάζει τη νέα πτήση Αθήνα-Φολέγανδρο

Την προηγούμενη εβδομάδα υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της εταιρίας και του Δήμου Φολεγάνδρου και η 1η επίσημη πτήση από Αθήνα για Φολέγανδρο έγινε την Κυριακή 01/09

Η hoper, η 1η εταιρεία που φέτος εγκαινίασε προγραμματισμένες πτήσεις με ελικόπτερο στα νησιά του Αιγαίου, ανοίγει κι άλλο τα φτερά της επεκτείνοντας το δίκτυό της σε ακόμα έναν προορισμό: τη Φολέγανδρο.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της εταιρίας και του Δήμου Φολεγάνδρου και η 1η επίσημη πτήση από Αθήνα για Φολέγανδρο έγινε την Κυριακή 01/09 παρουσία του Δημάρχου κ. Κυριάκου Μαρινάκη και του Chief Commercial Officer της hoper, κ. Δημήτρη Κόσσυφα. Με μία συναρπαστική πτήση, η hoper μετέτρεψε για άλλη μια φορά τις ατελείωτες ώρες ταξιδίου σε λίγα λεπτά άνεσης και αναψυχής, φέρνοντας τη Φολέγανδρο πιο κοντά από ποτέ: μέσα σε 58 λεπτά.

Η νέα γραμμή Αθήνα-Φολέγανδρος θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους επιβάτες με τελικό προορισμό τη Φολέγανδρο, μια και μέχρι σήμερα οι προγραμματισμένες πτήσεις για Φολέγανδρο της hoper γίνονταν μόνο από Σαντορίνη. Η νέα γραμμή θα εξυπηρετεί και τους χειμερινούς μήνες με 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως, ενώ από την Άνοιξη του 2025 αναμένεται να προστεθούν και περισσότερες πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Μαρινάκης, σχολίασε σχετικά: «είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε αυτή τη νέα σύνδεση μεταξύ Φολεγάνδρου και Αθήνας που είναι τεράστιας σημασίας τόσο για τον τουρισμό του νησιού μας όσο και για την τοπική κοινωνία. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία και στεκόμαστε αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες που αναβαθμίζουν το νησί μας».

Η hoper, το «ελικόπτερο της γραμμής» προχωράει σε συνεργασίες με τους κατά τόπους Δήμους για την αναβάθμιση των υφιστάμενων ελικοδρομίων στους προορισμούς που εξυπηρετεί, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών. Επεκτείνοντας συνεχώς το δίκτυό της και ανοίγοντας νέους προορισμούς, σύντομα θα προσθέσει και το δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη καθώς και έναν νέο προορισμό, τη Σύρο. Επιπροσθέτως, η εταιρία θα επεκτείνει άμεσα το χειμερινό πρόγραμμά της και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη hoper

H hoper είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει προγραμματισμένες αεροπορικές μετακινήσεις με ελικόπτερο σε νησιά του Αιγαίου. Σήμερα εξυπηρετεί 11 προορισμούς, ενώ το δίκτυό της συνεχώς επεκτείνεται.

Website: https://flyhoper.com

Instagram: https://instagram.com/fly.hoper

Facebook: https://www.facebook.com/flywithhoper/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fly-with-hoper