Η Κωτσόβολος προσέφερε μία προσβάσιμη σε ΟΛΟΥΣ εμπειρία θέασης, στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Με μια ειδικά διαμορφωμένη AμεΑ friendly κερκίδα στην ΕΚΟ Super Special Stage, η Κωτσόβολος έδωσε την ευκαιρία σε όλους, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, να ζήσουν από κοντά μοναδικές εμπειρίες Ράλλυ

Η Κωτσόβολος, Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, ξεχώρισε με την παρουσία της, τόσο στο Service Park στη Λαμία όσο και στην EKO Super Special Stage στον Σ.Ε.Α. Σείριος. Μέσα από μοναδικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, η εταιρεία προσέφερε στους επισκέπτες του αθλητικού γεγονότος μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές, ενώ φρόντισε όλοι να μπορούν να απολαύσουν, χωρίς εμπόδια, το μοναδικό θέαμα της EKO Super Special Stage, μέσα από την προσβάσιμη σε άτομα με κινητική αναπηρία κερκίδα της, στον Σ.Ε.Α. Σείριος.

Στην ειδικά διαμορφωμένη ΑμεΑ friendly κερκίδα της εταιρείας, καλεσμένοι ήταν πελάτες της, εργαζόμενοι και συνεργάτες, ενώ θέσεις προσφέρθηκαν και σε οικογένειες με μικρά παιδιά που έφθασαν στον Σείριο για να δουν από κοντά την Υπερειδική Διαδρομή του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα υψηλών ταχυτήτων.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το νέο concept του καταστήματος «Kωτσόβολος Outlet» στο Σείριο, το μεγαλύτερο Outlet στην Ελλάδα με προϊόντα τεχνολογίας, που προάγει την κυκλική οικονομία.

Η τρίτη και τελευταία στάση της Κωτσόβολος, ήταν στην τελετή τερματισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Service Park στη Λαμία, όπου η Έλλη Τσιούστα, Brand Marketing Manager της Κωτσόβολος, έκανε την απονομή στο πλήρωμα των Hyundai i20 N Rally1 και στον Ott Tänak, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση.

Η Κωτσόβολος έδωσε για ακόμη μία χρονιά τον δικό της παλμό στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, φροντίζοντας να απολαύσουν όλοι το μοναδικό αυτό θέαμα ταχύτητας, χωρίς εμπόδια. Γιατί η τεχνολογία γίνεται το όχημα για να ξεπεράσουμε κάθε όριο, αλλά και κάθε εμπόδιο, για μία Καλύτερη Ζωή!