Νέα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε το 2023

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων αλλάζει συνεχώς δίνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες στους επενδυτές.

Μέσα στο 2023 κάνουν την εμφάνιση τους νέα κρυπτονομίσματα που αξιοποιούν τις τάσεις της εποχής και βασίζονται σε καινοτόμες ιδέες και νέες τεχνολογίες. Αυτά τα κρυπτονομίσματα είναι συχνά πιο ευμετάβλητα από τα καθιερωμένα νομίσματα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα για υψηλότερα κέρδη. Ποιες από αυτές τις κυκλοφορίες έχουν τις καλύτερες προοπτικές να φέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη ως επενδύσεις; Ερευνήσαμε και σας παρουσιάζουμε αυτά με τις πιο συναρπαστικές δυνατότητες.

Wall Street Memes - Τεράστια κοινότητα με πιστούς υποστηρικτές

Ο επενδυτικός κόσμος το 2023 βρίσκεται στην αναζήτηση του meme κρυπτονομίσματος που μπορεί να δημιουργήσει εκατομμυριούχους. Το Wall streets memes φαίνεται να έχει όλες τις προοπτικές για να γίνει το νέο κρυπτονόμισμα που θα εκραγεί. Σατιρίζοντας το κυνήγι του χρήματος, αυτό το κρυπτονόμισμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας viral memes ενάντια στο ενορχηστρωμένο μονοπώλιο των χρηματοπιστωτικών αγορών της Wall Street.

Η ομάδα πίσω από τα Wall street memes έχει ιστορικό επιτυχιών, όπως την κυκλοφορία συλλογής NFT το 2021 που συγκέντρωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε μισή ώρα. Ήδη διαθέτει μια τεράστια κοινότητα που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και ο πανίσχυρος Έλον Μασκ διέδρασε με την κοινότητα αυτή, εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον για τα Wall street memes.

Η προπώληση μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 26.260.354 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να συνεχίσει την εξαιρετική ανοδική πορεία, του που το κάνει ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση αυτήν τη χρονιά.

Twitter Instagram Telegram

Sonik Coin - Το πιο φιλόδοξο και γρήγορο νέο meme κρυπτονόμισμα

Ο Sonik είναι ο πιο γρήγορος σκαντζόχοιρος και θέλει να φτάσει στη σελήνη! Το $SONIK ισχυρίζεται ότι μπορεί να γίνει το πρώτο meme κρυπτονόμισμα που θα φτάσει από το 0 στα 100 εκατομμύρια κεφαλαιοποίησης. Βασίζεται στον δημοφιλή χαρακτήρα Sonic The Hedgehog και αυτό του διασφαλίζει μια μεγάλη υπάρχουσα κοινότητα. Το $SONIK μας προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσουμε χρήματα από τα κρυπτονομίσματα.

Το Sonik Coin είναι χτισμένο στο blockchain Ethereum και χρησιμοποιεί το πρότυπο διακριτικών ERC-20. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι το Sonik Coin προσφέρει ανταμοιβές πονταρίσματος στους επενδυτές, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία παθητικού εισοδήματος. Η συνολική προσφορά του Sonik είναι 100 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Για την παροχή σταθερότητας και ρευστότητας, το 10,00% των νομισμάτων θα διατίθεται για ρευστότητα DEX. Αυτό διασφαλίζει ότι καθώς το $SONIK ανεβαίνει, θα έχει μια ομαλή και ασφαλή πορεία στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά των meme κρυπτονομισμάτων. Η προπώλησή του συγκέντρωσε ήδη 250.000 δολάρια και ξεχωρίζει στα κρυπτονομίσματα με εξαιρετικές προοπτικές για το 2023.

Twitter Telegram

Γιατί να επενδύσετε σε meme κρυπτονομίσματα

Τα meme κρυτπονομίσματα είναι αυτήν τη στιγμή η μεγαλύτερη τάση στην αγορά μετά την μεγάλη επιτυχία νομισμάτων, όπως το $PEPE. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ έχουν χαμηλό κόστος, προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες για κέρδη, ευελιξία και ταχύτητα.

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.