Προθεσμία ως τις 4 Ιουλίου 2024 για προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Βρεφονηπιοκόμοι, μάγειρες κι άλλες ειδικότητες προσλαμβάνονται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς σε 22 Περιφέρειες της χώρας
PIXABAY

Σε 121 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς προχωρά η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με ειδικότητες μαγείρων, βρεφονηπιοκόμων κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία ως την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εφόσον θέλουν να εργαστούν σε 22 Περιφέρειες της χώρας και μπορούν να καλύψουν ανάγκες βρεφονηπιακών σταθμών.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις 121 ατόμων αφορούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής και εκτός Αθηνών. Η ΔΥΠΑ προχωρά στην κάλυψη των αναγκών στην Περιφέρεια Αττικής στις Περιφερειακές Ενότητες Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Δυτικής Αττικής και Ανατολικής Αττικής. Οι προσλήψεις αφορούν επίσης στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Τρικάλων.

Μεταξύ των ειδικοτήτων που προβλέπονται είναι ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Μαγείρων, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ΔΥΠΑ από την πύλη www.gov.gr καταθέτοντας τα δικαιολογητικά στη διαδικτυακή θέση Εργασία και Ασφάλιση και από εκεί Απασχόληση στον Δημόσιο Τομέα και τέλος αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ.

Οι θέσεις αυτές αφορούν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και οι αιτήσεις γίνονται ως τις 4 Ιουλίου.