Προσλήψεις: Περιθώριο ως τις 8 Αυγούστου για ενστάσεις υποψηφίων του ΑΣΕΠ

Έρχονται δυο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού – Πως να κάνετε ένσταση – Τι παράβολο πληρώνετε

Φοιτήτρια
PIXABAY
2'

Νέες προκηρύξεις για του επιτυχόντες της 2Γ/2022 ετοιμάζει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, καθώς προετοιμάζεται ο 2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός. Οι υποψήφιοι όμως - πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης - που θέλουν να κάνουν ενστάσεις για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που προηγήθηκε, έχουν περιθώριο ως τις 8 Αυγούστου.

Το ερχόμενο διάστημα αναμένονται δυο νέες προκηρύξεις για επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού αλλά δικαίωμα συμμετοχής φαίνεται πως θα έχουν αποκλειστικά όσοι πέτυχαν στις εξετάσεις. Οι προκηρύξεις φαίνεται πως θα έχουν αριθμούς 2ΓΒ/2024 και 3ΓΒ/2024 και θα αφορούν αποφοίτους και πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 για την πλήρωση 4.089 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (εξαιρούνται οι δασολόγοι).

Αιτήσεις είχαν καταθέσει για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 11.469 άτομα για 4.276 θέσεις.

Ποιοι και ως πότε μπορούν να κάνουν ενστάσεις

Οι υποψήφιοι που έχουν απορριφθεί έχουν τις επόμενες μέρες δικαίωμα υποβολής ενστάσεων. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr) με παράβολο 20 ευρώ.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση. Οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων και κατάταξης των κλάδων/ειδικοτήτων χωρίς ειδική επισήμανση.

Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας → Φορέας Δημοσίου → Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό του παράβολου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (213 1319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:42ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λάρισα