Το απόγευμα της Κυριακής η συνάντηση Βαρουφάκη-Σαπέν

Αύριο, Κυριακή (01/02, 18.00), στο Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

Το απόγευμα της Κυριακής η συνάντηση Βαρουφάκη-Σαπέν
1'

Μετά το τέλος της συνάντησης, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του κυρίου Βαρουφάκη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Έλληνα υπουργού.

Αργά χθες (30/01) το βράδυ, μία πηγή προσκείμενη στο γραφείο του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο Γάλλος πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ «έχουν συμφωνήσει ότι είναι σημαντικό (από τη μία) να γίνουν σεβαστές οι επιλογές των Ελλήνων πολιτών και (από την άλλη) η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» σχετικά με το χρέος.

«Υπάρχει μια ανάγκη διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης» επισήμανε η πηγή μετά τη δείπνο που είχαν Ολάντ και Μέρκελ στο Στρασβούργο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή