Κορκίδης: Οι Έλληνες καταναλωτές στήριξαν το ελληνικό εμπόριο τα χρόνια της κρίσης

Ολοκληρωμένο σχέδιο προτάσεων για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς, έχει καταθέσει η ΕΣΕΕ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στα υπουργεία Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εργασίας, όπως ανεφερε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Βασίλης Κορκίδης.

Κορκίδης: Οι Έλληνες καταναλωτές στήριξαν το ελληνικό εμπόριο τα χρόνια της κρίσης
1'

«Οι Έλληνες καταναλωτές στήριξαν το ελληνικό εμπόριο τα χρόνια της κρίσης. Στήριξαν τις τοπικές αγορές, τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» πογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης με την ευκαιρία του εορτασμού της σημερινής (Κυριακή 15 Μαρτίου) Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή.

«Ο καταναλωτής είναι η μόνη σημαίνουσα οικονομική μονάδα, η οποία δεν είναι αποτελεσματικά οργανωμένη και της οποίας οι απόψεις δεν ακούγονται, όμως καταναλωτές είμαστε όλοι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική μονάδα, η οποία επηρεάζει, αλλά και επηρεάζεται σχεδόν από κάθε δημόσια ή ιδιωτική οικονομική απόφαση» πρόσθεσε ο κ. Κορκίδης

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ δήλωσε για τον εορτασμό της ημέρας: «Έχουμε καταθέσει στον πρωθυπουργό και στα υπουργεία Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εργασίας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προτάσεων για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς και μέτρα για την πάταξη κάθε μορφής παραβατικότητας που στον κλάδο μας παρουσιάζεται με τη μορφή του εκτεταμένου παραεμπορίου. Χρειάζεται όλοι οι φορείς της αγοράς να διαμορφώσουμε ένα πολυεπίπεδο προστατευτικό μέτωπο του Έλληνα καταναλωτή που θα τον θωρακίζει από τους επιτήδειους που εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη του»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα

16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα