«Φωτιές» στο βρετανικό Κοινοβούλιο άναψε ο Βαρουφάκης! (video)

Καυστικά σχόλια έκαναν ο Βρετανός πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν για την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη ως οικονομικού συμβούλου του κόμματος των εργατικών.
«Φωτιές» στο βρετανικό Κοινοβούλιο άναψε ο Βαρουφάκης! (video)
1'

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Βαρουφάκη να έχει αναλάβει χρέη συβούλου στους Εργατικούς, ο κ. Κάμερον είπε μιλώντας στο βρετανικό Κοινοβούλιο: «Διαβάζω τακτικά την εφημερίδα "Islington Tribune" και μπορώ να γνωστοποιήσω στο Κοινοβούλιο τον τελευταίο οικονομικό σύμβουλο του Κόρμπιν, τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών που άφησε …συντρίμμια την οικονομία της χώρας του. Αυτή είναι η πολιτική των Εργατικών με δύο λόγια: Ακρόπολη τώρα».

Ακόμα πιο δηκτικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος τόνισε μιλώντας στο Κοινοβούλιο: «Το γεγονός ότι οι Εργατικοί έχουν σύμβουλο τον Γιάννη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό μαρξιστή παρουσιαστή Πολ Μέισον δείχνει κάτι για τα οικονομικά. Υποθέτω ότι τους διάλεξαν επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους απασχολημένος»!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή