Σχολεία 2024: Τετραήμερο ξεκούρασης για τους μαθητές λίγο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Χαμόγελα για τους μαθητές με την πρώτη σχολική αργία της χρονιάς

Σχολεία 2024: Τετραήμερο ξεκούρασης για τους μαθητές λίγο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς
2'

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίοι ήδη ανυπομονούν για την πρώτη αργία της χρονιάς.

Μετά τα τριήμερα της 25ης Μαρτίου και της Καθαράς Δευτέρας, έρχεται ένα ακόμα ευχάριστο νέο για εκπαιδευτικούς και μαθητές, αφού η πρώτη σχολική αργία της χρονιάς, που αφορά στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, φέρνει τετραήμερο ξεκούρασης.

Η Εθνική Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου μας χαρίζει ένα τετραήμερο καθώς ο εορτασμός της πέφτει Δευτέρα όμως τα σχολεία θα την γιορτάσουν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με σχολικές γιορτές.

Η αμέσως επόμενη σχολική αργία είναι αυτή της γιορτής για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο εορτασμός της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου φέτος πέφτει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου οπότε οι μαθητές θα έχουν ένα τριήμερο ξεκούρασης, αφού η καθιερωμένη σχολική γιορτή θα γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Οι υπόλοιπες σχολικές αργίες του 2024-25

Διακοπές Χριστουγέννων 2025: Παραδοσιακά τα σχολεία κλείνουν στις 23 Δεκεμβρίου που φέτος πέφτει Δευτέρα και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Η Καθαρά Δευτέρα το 2025 πέφτει στις 3 Μαρτίου οπότε οι μαθητές απολαμβάνουν ένα τριήμερο.

Ο εορτασμός της επετείου της Επανάστασης του 1821 πέφτει την Τρίτη 25 Μαρτίου οπότε η σχολική γιορτή θα γίνει την Δευτέρα 24 Μαρτίου.

Διακοπές Πάσχα 2025: Το Πάσχα 2025 θα εορταστεί στις 20 Απριλίου. Παραδοσιακά τα σχολεία θα κλείσουν παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας και θα ανοίξουν μετά την εβδομάδα της Διακαινησίμου ήτοι θα κλείσουν την Παρασκευή 11 Απριλίου και θα ανοίξουν την Δευτέρα 28 Απριλίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή