Αντεπίθεση κατά Μ. Χρυσοχοΐδη ετοιμάζει ο Γ. Παπανδρέου

Εξελίξεις αναμένονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την επιστροφή του Γ. Παπανδρέου από την Κόστα Ρίκα, όπου μετέχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Αντεπίθεση κατά Μ. Χρυσοχοΐδη ετοιμάζει ο Γ. Παπανδρέου
1'

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να προχωρήσει σε σειρά ενεργειών, μετά τις δηλώσεις του Μ. Χρυσοχοΐδη περί μη ανάγνωσης του μνημονίου, αλλά και τη χθεσινή, τραγική εικόνα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Πηγές από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου είναι έντονα ενοχλημένος με τον κ. Χρυσοχοΐδη και προτίθεται να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφής του.

Σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Στα τέλη της εβδομάδας, ο κ. Παπανδρέου προτίθεται να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Αντικείμενο της συνεδρίασης δεν θα είναι η εκλογή νέου προέδρου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μία πρόταση που διατύπωσε σήμερα ο Κώστας Σκανδαλίδης, αλλά οι υποχρεώσεις της χώρας το επόμενο διάστημα και η στήριξη της κυβέρνησης.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπανδρέου φέρεται ότι διαφωνεί με την πρόταση του Κ. Σκανδαλίδη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δεχθεί αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα που αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα