Α. Βορίδης: «Ήμουν ακτιβιστής της Δεξιάς»

Το ρόλο του... ακτιβιστή της Δεξιάς απέδωσε ο Μάκης Βορίδης στον εαυτό του, αναφερόμενος σε φασαρίες που είχε εμπλακεί κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων.

Α. Βορίδης: «Ήμουν ακτιβιστής της Δεξιάς»
1'

«Πράγματι, ως νέος, ήμουν ένας ακτιβιστής της Δεξιάς. Κι εκείνες οι εποχές είχαν φασαρίες και σε μερικές από εκείνες τις φασαρίες έχω συμμετάσχει», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, μιλώντας στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».

Πάντως, ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι εξελίχθηκε, όπως όλοι άλλωστε οι άνθρωποι, ενώ ερωτηθείς γιατί δεν έχει ζητήσει δημόσια συγνώμη για το παρελθόν του, επισήμανε: «η δημόσια αυτοκριτική είναι ένα ίδιον της Αριστεράς. Τις αυτοκριτικές μας οι δεξιοί τις κάνουμε ή με τον εξομολόγο ή με τον εαυτό μας».

Δεν έχω προσωπική αντιδικία

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από το ΛΑΟΣ, ο υπουργός Υποδομών ανέφερε ότι ένας χωρισμός μπορεί μεν να δημιουργεί πικρά συναισθήματα, αλλά ο ίδιος δεν προτίθεται να μπει «σε συζήτηση αντεγκλήσεων. Δεν έχω καμία προσωπική αντιδικία με τον οποιονδήποτε».

Άλλωστε, χαρακτήρισε την απόφασή του να υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο πολιτική, προσθέτοντας ότι η προσχώρησή του στη ΝΔ «συνδέεται με την κεντρική πολιτική ανάγκη, το μεγάλο πολιτικό ζήτημα το οποίο υπάρχει και θα τεθεί στις εκλογές, η ψήφος του ελληνικού λαού να αναδείξει μια κυβέρνηση που θα είναι αξιόπιστη στο εξωτερικό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή