ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση ασυνεννοησίας – Η Πελώνη «άδειασε» τον Γεωργιάδη για το άνοιγμα της αγοράς

Κριτική στην κυβέρνηση για τις αντιφατικές δηλώσεις υπουργών σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση ασυνεννοησίας – Η Πελώνη «άδειασε» τον Γεωργιάδη για το άνοιγμα της αγοράς
2'

Αφορμή αποτέλεσαν από τη μια οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη την Τρίτη ο οποίος μίλησε για επαναλειτουργία των καταστημάτων στις 22 ή τις 29 Μαρτίου και από την άλλη οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη η οποία την Τετάρτη δήλωσε ότι «με τέτοιους αριθμούς (σ.σ. αναφέρεται στα κρούσματα της Δευτέρας) δεν είναι της παρούσης η συζήτηση για άνοιγμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται» υπογραμμίζοντας το «άδειασμα για πολλοστή φορά» του υπουργού Ανάπτυξης».

Όπως έγραψε το πρωί της Τετάρτης (10/03) το Newsbomb.gr προβληματισμένοι εμφανίζονται κυβέρνηση και ειδικοί από την εκτόξευση των κρουσμάτων και την αύξηση σε νοσηλείες και διασωληνωμένους, ενώ η δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, κυρίως της Αττικής, δημιουργούν ένα δύσκολο σκηνικό, που βάζει φρένο στα σχέδια για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Χθες ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στο Μάρτιο.

Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Δεν φθάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το ΕΣΥ στο κόκκινο και την οικονομία σε κατάρρευση.

Δεν φθάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης.

Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά από το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης.

Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή