Καρατζαφέρης: Στήριξα την κυβέρνηση Παπαδήμου με άλλες προσδοκίες

«Μπήκα και στήριξα την κυβέρνηση Παπαδήμου με άλλες προσδοκίες. Όμως, εκεί είδα τα φοβικά σύνδρομα των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, να "χτυπάνε κόκκινο"», σχολίασε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Καρατζαφέρης: Στήριξα την κυβέρνηση Παπαδήμου με άλλες προσδοκίες
1'

«Από την αρχή κατάλαβα και συνειδητοποίησα ότι το πράγμα δεν πάει. Κοινοποίησα τις ενστάσεις μου με τις επιστολές και τα υπομνήματα που υπέβαλα. Είχα μια μεγάλη διαφορά μαζί τους. Πίστευα και δικαιώθηκα άλλωστε από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σόιμπλε και της κ. Μέρκελ, ότι θα μας έβγαζαν από την Ευρώπη και το ευρώ.», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή».

Όσο για την επόμενη μέρα των εκλογών και το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας, τόνισε: «Έφεραν και έκαναν τα πράγματα οι κ. Βενιζέλος και Σαμαράς έτσι ώστε να μην μπορεί να υπάρξει μια συγκυβέρνηση. Υπέγραψαν και δεσμεύτηκαν στην κ. Λαγκάρντ για το μονόδρομο της συγκεκριμένης και προδιαγεγραμμένης πολιτικής. Δεσμεύομαι ότι όπως είναι τα πράγματα, είναι αδύνατον για κάθε σοβαρό άνθρωπο να συμμετέχει σε μια τέτοια πολιτική λαθροθηρία. Το θεωρώ αδύνατον».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή