Συναντήσεις Λ. Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της Κοινωνικής Συμφωνίας, η πρόεδρος του κόμματος κ. Λούκα Κατσέλη, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς της Βορείου Ελλάδας.

Συναντήσεις Λ. Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη
1'

Μεταξύ άλλων η κα Κατσέλη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και με το Προεδρείο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά τα θέματα που τους απασχολούν, κυρίως την κρίση ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Στη συζήτηση και με τους δύο φορείς αναδείχτηκε το πρόβλημα της διόγκωσης του ιδιωτικού χρέους που τείνει να εξελιχθεί σε βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας.

Η κ. Κατσέλη τόνισε την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης του Ταμείου Εξωστρέφειας που είχε δημιουργηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης κατά τη δική της θητεία στο υπουργείο αυτό. Επεσήμανε, επίσης, την ανάγκη στοχευμένων πολιτικών για τις εξαγωγές οι οποίες στους 2 πρώτους μήνες του 2012 παρουσιάζουν αρνητικούς δείκτες σε σύγκριση με αυτούς της ίδιας περιόδου του 2011.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή