Κ. Σκανδαλίδης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβιώσει άλλο

Μια κυβέρνηση σαν κι αυτή που έχουμε σήμερα δεν μπορεί και δεν γίνεται να επιβιώσει άλλο, είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

Κ. Σκανδαλίδης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβιώσει άλλο
1'

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι όλα είναι προγραμματισμένα και Μεγάλη Τετάρτη η Βουλή, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα τελειώσει τις εργασίες της.

Αναφερόμενος στις τροπολογίες, επισήμανε ότι αν και υπάρχουν κάποιες που είναι εξόφθαλμα ρουσφετολογικές, δεν είναι όλες. «Δεν μπορούμε να τις πετάμε όλες στον Καιάδα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι φωτογραφικές τροπολογίες και οι τροπολογίες πίσω από τις οποίες κρύβεται μια εξυπηρέτηση για μια ευρύτερη κάστα ανθρώπων, όπως αυτή για τα βυτιοφόρα, διαλύουν τον πολιτικό κόσμο.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ανοιχτό, διότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί, διευκρίνισε ωστόσο ότι προκειμένου να υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση, προφανώς θα θέσει και τις ελάχιστες δεσμεύσεις και προϋποθέσεις.

Ανέφερε επίσης ότι τα μέτρα του Ιουνίου έχουν ψηφιστεί και ότι δεν πρέπει να παρουσιάζονται ως «μπαμπούλας», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη μιας συγκροτημένης πολιτικής ώστε να ανατραπούν οι αρνητικές συνέπειές τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή