ΣΥΡΙΖΑ: Ο "Ήλιος" είναι μια φούσκα

"Αποτελεί ντροπή για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να πανηγυρίζει, ενώ παραδίδει τον εθνικό πλούτο όπως: λιγνίτες, Πετρέλαια, και γενικά τον ορυκτό πλούτο της χώρας στα ξένα μονοπώλια", ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού σήμερα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο "Ήλιος" είναι μια φούσκα
1'

"Εθνική προτεραιότητα της ενεργειακής πολιτικής πρέπει να είναι το εθνικό και δημόσιο όφελος", σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το σχόλιο του γραφείου Τύπου επισημαίνει ότι "στρατηγικής σημασίας ενεργειακοί φορείς όπως η ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ και ΕΛΠΕ παραχωρούνται στους ιδιώτες έναντι ευτελούς τιμήματος".

"Επιπλέον αποτελεί κακοποίηση της πραγματικότητας η διαφήμιση του σχεδίου «ΗΛΙΟΣ», που δεν είναι παρά μία φούσκα, που έχει κάθε λόγο να επιθυμεί η Γερμανία προσδοκώντας οφέλη", σχολιάζει το κόμμα.

Όλα αυτά θα γυρίσουν εις βάρος του Έλληνα πολίτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε πως "αντί να πανηγυρίζει λοιπόν η κυβέρνηση οφείλει να σκεφτεί επιτέλους το συμφέρον του τόπου και να σταματήσει άμεσα την παράδοση της ενεργειακής υποδομής και πλούτου στους ιδιώτες".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή