Βενιζέλος: Στις 7 Μάη ο λογαριασμός

«Στις 7 Μαΐου έρχεται ο λογαριασμός, όχι για τα κόμματα και για τα πρόσωπα, αλλά για τη χώρα», δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην συνάντησή του με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βενιζέλος: Στις 7 Μάη ο λογαριασμός
1'

«Πιστεύουν οι Έλληνες ότι η κρίση τελείωσε και μπορούμε πλέον να αποφασίσουμε έξω από το πλαίσιο των υποχρεώσεων μας προς τους εταίρους και τη δανειακή σύμβαση;», διερωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που έχει με στελέχη της αυτοδιοίκησης και υποστήριξε ότι «κάποιοι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι οι εκλογές είναι μια κοινωνική διαμαρτυρία».

«Δεν είναι έτσι. Πρέπει να θέσουμε σαφή και σωστά ερωτήματα. Η κοινωνία δεν μπορεί να δώσει αόριστες απαντήσεις», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί.

Ο κ. Βενιζέλος επιτιθέμενος στον Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος ποιοι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, όταν ένα τέτοιο σενάριο δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όσα λέγονται τώρα, είναι πληρωτέα άμα τη εμφανίσει τους. Στις 7 Μαΐου έρχεται ο λογαριασμός, όχι για τα κόμματα και για τα πρόσωπα, αλλά για τη χώρα», σχολίασε ο Ευ. Βενιζέλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή