Καρατζαφέρης: Για εμάς προέχει η Ελλάδα

"Δεν μετανιώνω που βοήθησα την πατρίδα μου. Ήξερα πολύ καλά ότι θα είχε κόστος η απόφασή μου να συμμετέχω στη κυβέρνηση. Αψήφησα αυτό το κόστος. Πάνω απ΄ όλα η Ελλάδα", δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας στην δημοσκόπηση της Public Issue, που έδωσε στον ΛΑΟΣ εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό.

Καρατζαφέρης: Για εμάς προέχει η Ελλάδα
1'

"Η εταιρεία Public Issue πάντα πέφτει σημαντικά έξω στις μετρήσεις και στις δημοσκοπήσεις της αναφορικά με τον ΛΑΟΣ. Στις ευρωεκλογές μας έδινε 3% όταν πραγματικά λάβαμε 7,2%. Μια σημαντική απόκλιση! Κάθε φορά που μετρά τον ΛΑΟΣ στις δημοσκοπήσεις, αποκλίνει σε μεγάλο βαθμό. Οι αποκλίσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων άλλων εταιρειών αποκλίνουν σε ένα εύλογο βαθμό. Έχουν συνήθως μια απόκλιση της τάξεως του 15%", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

"Μπήκα στη κυβέρνηση για να βοηθήσω να σωθεί ο Εθνικός μας πλούτος, να μην μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, να μην εκχωρηθεί η εθνική μας κυριαρχία και να αντιμετωπίσουμε ριζικά και ουσιαστικά το φλέγον θέμα των λαθρομεταναστών. Όταν είδα από τον πρώτο κιόλας μήνα ότι ξεστράτιζαν, έστειλα επιστολές και αποχώρησα. Αντέδρασα και αντιστάθηκα. Δεν υπέκυψα. Αυτή η απόφασή μου είχε κόστος. Μέτρησαν και ζύγισαν ότι ο Καρατζαφέρης τους πέφτει "βαρύς"", σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Όσον αφορά το κόμμα του Πάνου Καμμένου και την πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιες λογικές του τύπου "έξω από την Ευρώπη, αλλά μέσα στο ευρώ", και συνέχισε πως τέτοιοι σχηματισμοί απευθύνονται μόνο στο θυμικό και στην οργή του λαού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή