Ρ. Δούρου: Μία σύλληψη δεν είναι αρκετή

Η Ρένα Δούρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αντέννα, είπε ότι "μία σύλληψη δεν είναι αρκετή για το ξέπλυμα μιας ολόκληρης πολιτικής τάξης", αναφερόμενη στην σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ρ. Δούρου: Μία σύλληψη δεν είναι αρκετή
1'

"Χρειάζονται, πέραν των δικαστικών, και κυβερνητικές πρωτοβουλίες προκειμένου η σύλληψη αυτή, σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής λιτότητας, να μην είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας και να μην εντάσσεται ως βεγγαλικό στην προεκλογική περίοδο", συνέχισε η κα. Δούρου, ενώ παρουσιάζοντας την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα πολιτικά σκάνδαλα ανέφερε ότι "εμείς επιμένουμε στην ύπαρξη του αποκαλυπτικού σκανδάλου της Siemens, το οποίο η μη εκλεγμένη κυβέρνησή μας κατάφερε, πέρα από την εξαθλίωσή μας, να κουκουλώσει εν μία νυκτί. Μία σύλληψη δεν είναι αρκετή για το ξέπλυμα μιας ολόκληρης πολιτικής τάξης, εκείνης του δικομματισμού".

"Θα παλεύουμε μέχρι και μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες για να αυξηθούν τα ποσοστά, γιατί ξέρουμε ότι αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, το παρόν και το μέλλον μας είναι ήδη υποθηκευμένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει συγκεκριμένες κινήσεις για ενότητα γιατί έχει αντιληφθεί ότι οι ευθύνες μας είναι ιστορικές και κρίσιμες", δήλωσε η ίδια στον δημοσιογράφο, αναφερόμενη στην προσπάθεια του κόμματος για τις εκλογές, και επικαλέστηκε τα λόγια του Μανώλη Γλέζου: "Δεν μπορούμε να κωφεύουμε στην Ιστορία που μας κτυπάει την πόρτα".

"Παράλληλα μπορώ να αισιοδοξώ γιατί πριν από μερικά χρόνια, ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Σοφία Σακοράφα και μία σειρά από άλλα στελέχη, θα ήμασταν σήμερα συνοδοιπόροι;", είπε η Ρένα Δούρου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή